BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,90
ALTIN 2.436,63
POLİTİKA

Mansur Yavaş: "6,5 yıl muhalefette çalıştım Erdoğan'dan para aldım"

Millet İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, belediyenin muhalefette olmasıyla hizmetlerin iyi olmayacağı iddialarına yönelik açıklamalarda bulundu ve böyle bir şeyin söz konusu olmadığını belirtti.

Millet İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, "Şimdi şöyle diyorlar; belediye başkanı hükümetle aynı olmazsa hizmetler iyi olmaz. Ben 6,5 sene Beypazarı'nda muhalefette çalıştım. Tayyip Erdoğan'dan da para aldım, Beşir Atalay'dan da para aldım" dedi.

Mansur Yavaş, Yenikent'te seçim koordinasyon merkezinin açılışını yaptı. Yavaş, Yenikentlilerin sorunlarını dinledikten sonra çözüm projelerini anlattı. 

"Çok oy vermişsiniz; ama hizmet..."

Yenikent sakinlerinin spor salonu ve saha isteklerinin bu zamana kadar yerine getirilmesi gerektiğini söyleyen Yavaş şöyle konuştu:

"Şu görülüyor ki çok çok oy vermişsiniz; ama hizmet almamışsınız. Artık bir değiştirin bakalım, bir de hemşehrinizi görün. Şimdi şöyle diyorlar; belediye başkanı hükümetle aynı olmazsa hizmetler iyi olmaz. Ben 6,5 sene Beypazarı'nda muhalefette çalıştım. Tayyip Erdoğan'dan da para aldım, Beşir Atalay'dan da para aldım. Kendim için almadım ki. Beypazarı'na yaptığımız hizmetler orada duruyor. Bacasız fabrikaları orada bıraktık geldik. Verenden de Allah razı olsun."

Sitene Ekle
Etiketler