BIST 9.916
DOLAR 32,49
EURO 34,88
ALTIN 2.436,22
HABER /  DÜNYA

Cinayetin ardından ölmek istedi

Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde bir kadın, ormanlık alanda bir kişiyi av tüfeğiyle vurarak öldürdükten sonra intihara kalkıştı.<br/>Edinile...

Abone ol

Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde bir kadın, ormanlık alanda bir kişiyi av tüfeğiyle vurarak öldürdükten sonra intihara kalkıştı.
Edinilen bilgiye göre Dursunbey ilçesine bağlı Kuzköy’de ikamet eden Sevim Ö. (46), aynı köyden olduğu belirtilen İbrahim Özefe (51) isimli şahsı akşam saatlerinde Karataş mevkiinde bulunan ormanlık alanda av tüfeği ile kurşun yağmuruna tuttu. İbrahim Özefe olay yerinde hayatını kaybederken, Sevim Ö. aynı silahı karnına dayayıp ateşleyerek intihara kalkıştı. Ağır yaralanan kadın, iddiaya göre telefonla köydeki eşini arayıp bir cinayet işlediğini ve kendisinin de yaralı olduğunu söyleyip yardım istedi. Kadının eşinin ihbarıyla olay yerine sağlık ekipleri ile jandarma sevk edildi. İbrahim Özefe’nin cesedini bulan jandarma ekipleri olay yerinde güvenlik önlemi alırken, yaralı kadın 112 ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından önce Dursunbey Devlet Hastanesi’ne, ardından da Balıkesir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kadının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Şahsın cesedi ise savcının incelemesinin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
Bu arada geçen aylarda İbrahim Özefe’nin evinin taşlandığı fakat faillerin belirlenemediği ileri sürüldü. Taraflar arasında husumet olmadığı belirtilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)