BIST 10.159
DOLAR 32,17
EURO 35,00
ALTIN 2.470,01
HABER /  SPOR

Cimboma tanıdık kurşun

Trabzonspor'un Galatasaray'ı devirmenin taktikleri Song'dan geldi. Eski Cimbomlu maç için iddialı konuştu.

Abone ol

Trabzonspor’un sezon başında Galatasaray’dan transfer ettiği Rigobert Song, eski takımına karşı pazar günü oynayacağı maç için iddialı konuştu.

Tecrübeli oyuncu, sezon başından bu yana iyi bir çizgide ilerlediklerini belirterek “Hem moral, hem de fizik olarak çok iyi durumdayız. En önemli konu ise, tesadüfen lider olmadık. 16 puanı hak ederek topladık. Kulüpte bizim dışımızda tüm çalışanlar, en verimli şekilde bu süreçte birlik oldular. Bizi desteklediler. Aynı şekilde taraftarlarımız da çok iyi bir sezon geçiriyor. Tüm maçlarda onları arkamızda hissettik” ifadelerini kullandı.

Galatasaray maçında tüm oyuncuların büyük sorumluluklar yüklenmesi gerektiğini belirten Song, “Galatasaray, ne kadar sıkıntılar yaşasa da her an rakiplerinin başına sorunlar açabilecek kapasitede. Bizim hücuma dayalı bir sistemimiz var. Böyle olunca savunmada daha dikkatli olmamız gerekiyor. Benim için garip bir maç olacak. Çünkü 4 sene birlikte forma giydiğim arkadaşlarıma karşı mücadele vereceğim. Taraftarların nasıl tepki gösterip beni nasıl karşılayacaklarını açıkçası bilemiyorum” dedi.