BIST 10.050
DOLAR 32,38
EURO 34,69
ALTIN 2.400,64
HABER /  GÜNCEL

Cimbom yerli transferde onu istedi

Sarı kırmızılı yönetim, Türk Telekom Arena'ya yeni transferlerle gitmek istiyor.

Abone ol

Tarihinin en kötü ilk yarı performanslarından birini geride bırakan Galatasaray'ın, düze çıkmak için en büyük umudu 15 Ocak'ta açılacak Türk Telekom Arena...  Yönetim, öncelikli hedefleri Arjantinli Mauro Formica ve Kamerunlu Achille Emana için yoğun uğraş veriyor. 

NTV Spor'un haberine göre İkinci yarı 3 ya da 4 transfer yapması beklenen sarı - kırmızılılar, bu hafta içinde Formica ve Emana'ya imza attırmayı planlıyor. Yerli transferinde ise ilk hedef Kasımpaşalı Yekta.

Sarı-kırmızılıların ilk yarıda en çok tartışılan isimleri kalecileriydi.  Adı Galatasaray ile anılan Kolombiyalı kaleci Robınson Zapata için yönetimden herhangi bir açıklama gelmese de,  Zapata sarı-kırmızılılara yeşil ışık yaktı.  Zapata, ''Galatasaray'a ya da Almanya'da bir takıma gidebilirim'' diyerek transfer görüşmelerini doğruladı.

Galatasaray'ın iç transferde en çok istediği oyuncu ise Kasımpaşalı  Yekta Kurtuluş. Ancak transferin önündeki en büyük engel,  5 milyon euro'luk bonservis bedeli.  Bu miktarı yüksek bulan sarı - kırmızılı yönetim,  Kasımpaşa'dan indirim bekliyor. Sarı-kırmızılı yönetim,  Bursaspor'un yıldızlarından da vazgeçmek zorunda kaldı.  Bursaspor Başkanı İbrahim yazıcı ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın kesinlikle satmayacağız dediği Ozan İpek,  Volkan Şen ve Sercan Yıldırım için geri adım atıldı.