BIST 9.998
DOLAR 32,34
EURO 34,89
ALTIN 2.397,53
HABER /  DÜNYA

Çilingir Batalla

Bursaspor’un Arjantinli yıldızı Pablo Batalla, Kayserispor karşısında yine sahne alarak, son dakikada attığı golle kilidi açıp, takımının 3 ...

Abone ol

Bursaspor’un Arjantinli yıldızı Pablo Batalla, Kayserispor karşısında yine sahne alarak, son dakikada attığı golle kilidi açıp, takımının 3 puan almasında önemli rol oynadı. Ayrıca yıldız futbolcu dünkü golüyle, yeşil beyazlı formayla 50. golüne ulaştı.
Bursapor, Spor Toto Süper Lig 8. haftasının kapanış karşılaşmasında sahasında ağırladığı Kayserispor engelini son dakikada bulduğu gollerle aştı. Karşılaşma boyunca rakibine oranla üstün bir oyun sergileyen yeşil beyazlılar, galibiyete son dakikalarda ulaştı. Bu sezona istediği başlayamayan yeşil beyazlılarda oynadığı futbolla taraftarın sevgilisi haline gelen Batalla, dün akşamki futboluyla bir kez daha takdir topladı. Sahaya kaptan olarak çıkan ve karşılaşma içinde arkadaşlarına yardımcı olan Batalla, gollerine kaldığı yerden devam ediyor.

BATALLA KİLİDİ AÇTI
Bu sezon sahasında galip gelemeyen yeşil beyazlılar ölüp ölüp dirildiği karşılaşmada Batalla’nın 90. dakikada attığı golle kilidi açtı. Bursaspor’a transfer olduğundan bu yana oynadığı futbolla taraftarın sevgilisi haline gelen Arjantinli süper star takımını ipten almaya devam ediyor.

BATALLA’DAN 50. GOL
Bursapor’un Arjantinli yıldızı dün akşam yeşil beyazlı formayla 50. golüne ulaştı. Geçen sene 41 maçta 19 gol kaydeden Arjantinli yıldız, bu senede takımını sırtlamaya devam ediyor. Galatasaray maçında Enes’e, Antalyaspor karşısında da Pinto’ya asist yapan Arjantinli, Vojvodina, Çaykur Rizespor ve Kayserispor karşılaşmasında da ise, gol sevinci yaşadı. Yeşil beyazlı formayı 169 kez terleten Arjantinli, 50 kez rakip ağları sarsarken, 59 kez de gol pası verdi.

KAZIM MEST EDİYOR
Öte yandan transferin son günlerinde Galatasaray’dan transfer edilen Colin Kazım, oynadığı futbolla herkesin beğenisini kazanıyor. Geldiği günden bu yana hırslı futboluyla dikkat çeken Kazım, yeşil beyazlı taraftarlardan tam not aldı. Kayserispor karşısında mükemmel bir performans sergileyen yıldız futbolcu, takımının galip gelmesinde büyük rol oynadı. Ayrıca yıldız futbolcunun ilk yarıda bir şutu da direkten döndü. Maç boyunca sahanın her yerine adımını atan Kazım, son dakikada oyundan taraftarların alkışlarını arasında çıktı. Ayrıca twitter hesabından bir açıklamada yapan Milli futbolcu, “Kazanmak çok önemliydi ve bunu güzel bir futbolla başardığımız için takımımla gurur duyuyorum. Enes’ten gözünüzü ayırmayın. Gördüğüm en yetenekli oyunculardan biri” dedi.

ENES’TEN ANLAMLI HEDİYE
Karşılaşma sonrasında Bursaspor’un genç golcüsü Enes Ünal, 3 puan sevincini engelli taraftarlarla paylaştı. Hakemin bitiş düdüğünden sonra engelli bir taraftarın yanına giden Ünal, üzerindeki formayı hediye etti. Bu sırada başka bir engelli taraftarında forma isteğini kırmayan genç golcü, soyunma odasına giderek, diğer yedek formasını da taraftara armağan etti.
(İHA)