BIST 10.046
DOLAR 32,43
EURO 34,60
ALTIN 2.384,54
HABER /  POLİTİKA

Çık karşıma Baykal

Eski liderine meydan okudu. Ertuğrul Günay ekranda tartışmaya çağırdı.

Abone ol

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ile ilgili değerlendirmelerde de bulunan Günay, Baykal'ın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı açık oturuma davet ettiğini hatırlattı.

Seçim çalışmalarını İstanbul'da yürüttüğünü, ancak kısa süreliğine Ordu'ya geldiğini ifade eden Ertuğrul Günay da AK Parti'nin tüm ülke genelinde büyük ilgi gördüğünü söyledi.''Benim görüşüm bu iktidarın devamı olacak. Bugün seçime giren siyasi partiler arasında sadece AK Parti Türkiye'yi yönetebilir görünüyor'' diyen Günay, ''AK Parti yaklaşık 30 miting yaptı. Ülkenin batısından doğusuna her tarafa gitti. Bütün mitinglerde 100 bini aşkın kişiyi meydanlara topladı. Bu, AK Parti'ye güveni göstermektedir'' diye konuştu. 

Günay'dan Baykal'a çağrı 

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ile ilgili değerlendirmelerde de bulunan Günay, Baykal'ın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı açık oturuma davet ettiğini hatırlattı. Başbakan Erdoğan'ın hem seçim çalışması, hem de Başbakanlık görevi gereği yoğun bir programı olduğunu vurgulayan Günay, ''Ama Sayın Baykal ısrar ediyorsa, gelsin benimle açık oturum yapsın, ben buna talibim. Sayın Baykal'la hem Türkiye'yi, hem de Türkiye'nin nasıl yönetilmesi gerektiğini, isterse kendi partisini nasıl yönettiğini ve nasıl yönetilmesi gerektiğini, bütün konuları istediği yerde ve zamanda tartışmaya hazırım''diye konuştu.