BIST 10.213
DOLAR 32,20
EURO 35,07
ALTIN 2.466,34

Çığır açan kadınlar!

Çığır açan kadınlar!

Audrey hepburn''sade güzeldir'' sözü hepburn'le hayat buldu. ''tiffany'de kahvaltı'' filminin unutulmaz yıldızı, moda dünyasına da saç bantlarını, geniş güneş gözlüklerini, babet ayakkabıları, kapri pantalonları ve siyah kısa elbiseleri armağan etti.

Çığır açan kadınlar!

Audrey Hepburn

''Sade güzeldir'' sözü Hepburn'le hayat buldu. ''Tiffany'de Kahvaltı'' filminin unutulmaz yıldızı, moda dünyasına da saç bantlarını, geniş güneş gözlüklerini, babet ayakkabıları, kapri pantalonları ve siyah kısa elbiseleri armağan etti.

Çığır açan kadınlar!

Angelina Jolie
Bir başka Oscarlı oyuncu olan Jolie, aynı zamanda Birleşmiş Milletler iyi niyet elçisi. Afrikalı açlardan Irak'taki çocuklara kadar yardım elini uzatan oyuncu, 3'ünü evlat edindiği 6 çocuk sahibi.

Çığır açan kadınlar!

Charlize Theron
Güney Afrikalı Oscarlı sarışın güzel, ''Ben yarı yarıya çiftçi kızıyım. Yeri gelince süt sağar, yeri gelince saçımı yapıp topuklu ayakkabılarımı giyerim'' diyor.

Çığır açan kadınlar!

Brooke Shields
Çocuk yaşta kamera karşısına geçen Shields, ''Mavi Göl'' filmiyle ölümsüzleşti. O yıllarda ünlü oyuncuyla ilgili magazin basınında haberin çıkmadığı gün yok gibiydi.