BIST 10.267
DOLAR 32,26
EURO 34,77
ALTIN 2.411,14
HABER /  GÜNCEL

Çiçekleri iyi suluyor

40 yıldır yaka cebinde çiçek eksik etmiyor. Lakabı Çiçek hoca. Emekli öğretmen Kamer Genç'in kulaklarını çınlattı.

Abone ol

Adana'da 40 yıldır yaka cebinden eksik etmediği çiçekler nedeniyle "Çiçek hoca" olarak ün yapan emekli öğretmen Kerem Gümüşsoy, partilere kızıp bağımsız milletvekili aday adayı oldu.

60 yaşındaki üniversite mezunu, 2 çocuk ve 2 torun sahibi Kerem Gümüşsoy, seçimlerde en az 30 bin oy alacağını iddia ederek, herkese hodri meydan dedi.

Gümüşsoy, "Benim ömrüm insan ve çiçek sevgisiyle geçti. Çevremdeki herkesin düğününde, cenazesinde, hastalıkta sağlıkta hep yanında oldum. Öğretmenlik yıllarımda öğrencilerim çok sevdiğim için bana hep çiçek getirir, ben de okul çıkışında birini yaka cebime koyar, diğerlerini de mülki amirlere hediye ederdim. Ama çiçekler kısa sürede solmaya başlayınca eleştiri almaya başladım. Bu yüzden bir formül buldum ve çiçeklerimi, içini boşaltıp suyla doldurduğum keçeli kalemin içinde korudum. Sonra da içinde buğday ilacı tüpüne su doldurup, yaka cebimde daha çok ve renkli çiçekler taşımaya başlayınca daha çok ilgi görmeye başladım" dedi.

Gümüşsoy, Kamer Genç'le kıyaslama yapılması üzerine de, "Ben Kamer Genç'ten daha iyi çiçek sularım. Kamer Genç, suları ziyan ediyor. Ben çiçeğin nasıl sulanacağını iyi bilirim" diye konuştu.