BIST 10.211
DOLAR 32,22
EURO 35,15
ALTIN 2.472,66
HABER /  POLİTİKA

Çiçek mi Gökçek mi dinlendi?

Ek iddianamede yer alan Gökçek'le arasında geçen konuşma için Cemil Çiçek kimin dinlendiği konusuna açıklık getirdi.

Abone ol

ZÜBEYİ KINDIRA
İNTERNETHABER-ÖZEL


ANKARA - Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Cemil Çiçek Ergenekon iddianamesinin ekinde  yer alan ve Melih Gökçek'le kendisi arasında yer alan telefon diyaloglarına ilişkin herhangi bir rahatsızlığı olmadığını söyledi.

MELİH GÖKÇEK DİNLENMİŞ OLABİLİR

İNTERNETHABER
'in sorularını yanıtlayan Çiçek dinlemenin kendisine yönelik olmadığını Melih Gökçek dinlenirken kendisinin yaptığı bir görüşmenin kaydı alınmış olabileceğini söyledi. Çiçek söz konusu görüşmede kayda alınan konunun yasadışı bir konu olmadığını, zaten belediyenin kabul etmiş olduğu bir projenin hızlandırmasına ilişkin bir talep olduğunu söyledi. Çiçek Lütfullah (Kayalar) gelmiş rica etmiş. Arkadaşımızdır.  Ben de talebini aktarmışı. Yasadışı hiçbir konu yok. Hiç de rahatsız olmadım. Soğan yemedim ki ağzım koksun" dedi.

MİLLETVEKİLLERİNİ DİNLEYEMEZLER

Çiçek Gökçek'in neden dinlenmiş olabileceği konusunda herhangi bir yorum yapmak istemedi, ancak "dinlemenin benimle ilgili olmadığı belli. Milletvekilellerini dinleyemezler. Adalet Bakanı'nı dinleyemezler. Orada nasıl yer almış, altı üstü nedir bilemiyorum. Yargı gereğini yapar" dedi.