BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.311,63
HABER /  GÜNCEL

CHP’yi karıştıran iddia

CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan ile CHP İzmir Milletvekili Erdal Aksünger’in, 4 eski Bakan ile ilgili soruşturma önergelerinin görüş...

Abone ol

CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan ile CHP İzmir Milletvekili Erdal Aksünger’in, 4 eski Bakan ile ilgili soruşturma önergelerinin görüşmeleri sırasında gece saat 01.30 sıralarında Mecliste kavga ederek yumruklaştıkları iddia edildi.
Yerel seçimlerde Antalya’dan sorumlu olan CHP İzmir Milletvekili Erdal Aksünger ile CHP Antalya Milletvekili Yıldıray sapan arasında, Antalya’da yerel seçimlerde aday belirleme sürecinde yaşanan anlaşmazlık kavgaya dönüştü. Yaşanan anlaşmazlıktan sonra ilk defa Mecliste 4 eski Bakan ile ilgili soruşturma önergesi görüşmelerinde bir araya gelen iki CHP’li milletvekilinin yumruklu kavga ettikleri iddia edildi. Gece saat 01.30 sıralarında muhalefet kulisinde karşılaştıktan sonra tartışarak dışarıya çıkan milletvekilleri arasında yaşanan tartışmada Aksünger ve Sapan’ın birbirlerine yumruk attıkları iddia edilirken, kavganın araya girenler tarafından yatıştırıldığı öğrenildi.
(İHA)