BIST 10.277
DOLAR 32,28
EURO 34,79
ALTIN 2.395,76
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

CHP'ye iki partiden destek kararı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba iki partinin seçimlerde CHP'yi destekleme kararı aldığını açıkladı

Abone ol

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında iki partinin seçimlerde CHP'yi destekleyeceğini söyledi.

Ağbaba konuşmasının başında, 7 Haziran seçimlerinde Türkiye Sosyalist İşçi Partisi ve Devrimci Halk Partisi'nin CHP'yi destekleme kararı aldığını belirtti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'nın Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, TSİP Genel Başkanı Turgut Koçak ile DHP Genel Başkanı Celal Özcan, seçimlerde CHP'yi destekleme kararı aldıklarını açıkladı.

'CUMHURİYETİN KAZANIMLARINA 13 YIL ARA VERİLDİ' İDDİASI

Turgut Koçak, Ak Parti'nin karşısındaki tek alternatifin CHP olduğunu, bu seçimlerde CHP'nin desteklenmesinin yaşamsal önem taşıdığını ifade etti.

Celal Özcan da cumhuriyetin kazanımlarına 13 yıldır ara verildiğini savunarak, seçimlerde tüm devrimci, sol, sosyalist kesime, CHP'yi destekleme çağrısında bulundu.

Ağbaba, CHP İstanbul Milletvekili Şafak Pavey'in yeniden aday gösterileceğine ilişkin soruya, "Önemli bir siyasetçi. Partimizde milletvekili olarak devam etmesi bizim için olumlu. Destekleriz" yanıtını verdi.