BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
GÜNCEL

CHP'nin adayı belli oldu Muharrem İnce Kürsüye böyle çıktı

CHP adayı kim olacak sorusunun yanıtı Ankara'dan gelen son dakika kararla belli oldu. CHP adayı olarak Muharrem İnce isminde karar kıldı. CHP'de bunun için grup kararı alındı.

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı bugün belli oldu.  CHP grubu bütün milletvekillerinin oylarıyla Muharrem İnce'nin adaylığı için karar aldı.

Partide Muharrem İnce'nin ismi hep ön plandaydı. İnce sabah sosyal medyadan ailesiylr birlikte bir fotoğraf paylaşıp ''Biz hazırız'' mesajını paylaştı. İnce'nin adaylığı Kılıçdaroğlu'nun açıklamasıyla da resmiyet kazandı.

Kemal Kılıçdaoğlu Muharrem İnce'yi bir öğretmen olarak tanıtıp gel bakalım Muharrem İnce diyerek kürsüye davet etti. Kürsüye gelen muharrem İnce ise 24 Haziran'da herkesin cumhurbaşkanı olacağım açıklamasında bulundu.

MUHARREM İNCE FOTOĞRAFLARI PAYLAŞILDI

Grup toplantısı sırasında adaylar arasında ismi konuşulan İlhan Kesici’nin “Muharrem İnce’yi tebrik ettim” demesiyle de CHP’nin adayının Yalova Milletvekili Muharrem İnce olduğu konuşulmaya başlandı. Muhharrem İnce’nin aday olduğu iddialarına ise yeni fotoğraflar eklendi.Muharrem İnce’nin yakınındaki çalışma ekibi yarın CHP’nin adayının açıklanacağı Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu’ndan fotoğraflar paylaşması dikkat çekti.

Sitene Ekle