BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,93
ALTIN 2.434,74
HABER /  GÜNCEL

CHP'li meclis üyesi Hüseyin Sağ'ı kim dövdü?

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nin CHP'li üyesi Hüseyin Sağ, 3 kişinin saldırısına uğradı.

Abone ol

İstanbul’daki imar yolsuzlukları ve rant operasyonlarına karşı gösterdiği mücadeleyle tanınan CHP Kadıköy Meclis üyesi Hüseyin Sağ saldırıya uğradı.

BURNU VE ÇENESİ KIRILDI

Kadıköy'deki evinden aracıyla çıktıktan sonra başka bir aracın arkadan çarpmasıyla aracından inen Sağ, üç kişinin yumruklu tekmeli saldırısına uğradı. Burnu ve çene kemiği kırılan Sağ, Acıbadem Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

İLGEZDİ'NİN ADAMLARI MI?

Olay sonrası Twitter'da Sağ'ın İlgezdi'nin adamlarının CHP'li Hüseyin Sağ'ı dövdüğü iddia edildi. Sağ'ın olayın ardından karakolda ifade verdiği bilgisi paylaşıldı.

Bilindiği üzere Battal İlgezdi'nin adı 2015 seçimlerinde millekvekili seçilen eşi Gamze Akkuş'un Bağdat Caddesi'ndeki rezidanstan 5 milyon dolara 3 daire satın almasıyla gündeme gelmişti. Söz konusu dairelerle ilgili Battal İlgezdi yazılı açıklama yapmış ve konutun parasının kendi hesabından eşine aktarılarak ödendiğini söylemişti. İlgezdi ayrıca dairelerin fiyatının söylendiği gibi değil 3 milyon 168 bin Türk lirası olduğunu savunmuştu.

ZARRAB'IN ADAMLARI MI?

Sağ'ın adı yine Rıza Zarrab’ın Kanlıca’daki yalılarında ve Kandilli Köşkü’ndeki kaçak yapılaşma nedeniyle  ceza kesilmesine duyuldu. Sağ, Reza Zarrab’ın kaçak yalıları ve köşk inşaatıyla ilgili olarak savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu.

İNTERNETHABER'E KONUŞAN HÜSEYİN SAĞ: SALDIRGANLARI TANIMIYORUM

Şaşırtan iddia sonrası İnternethaber sitesi, Sağ'ı telefonla aradı. İlgezdi'nin adamları tarafından dövüldüğü iddiasını yalanlayan Sağ, saldırganları tanımadığını söyledi. Aracına arkadan dokunulduğunu belirten meclis üyesi, sonrasında çıkan tartışmada fiziki saldırıya uğradığını açıkladı.

Hüseyin Sağ, Acıbademde burun kırık çene tetkikte "ben boksu bilirim ama bir yumruk bile atamadım, saldırganlar profosyoneldi" dedi.

hüseyin.jpg