BIST 10.172
DOLAR 32,23
EURO 35,12
ALTIN 2.473,78
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

CHP'li İnce'den bomba iddialar

CHP'li İnce, Meclis berberindeki fısıltıyı ekrana taşıdı iddianın merkezindeki AK Partili yalanladı

Abone ol
Hürriyet Gazetesi yazarı Şükrü Küçükşahin'in köşesine taşıdığı iddiayı CHP'li Muharrem İnce canlı yayında dillendirdi. İnce'ye göre Meclis berberinde AK Partili Salih Kapusuz, 3 CHP'li milletvekilinin tutuklanacağını söyledi. İnce'nin bu iddiasına Kapusuz'dan cevap geçikmedi. İşte Ankara gündemine bomba gibi düşen o iddia;

Habertürk ekranlarında Gündem Özel programına konuk olan CHP Yalova milletvekili Muharrem İnce, 'Başbakan Erdoğan gerginlik çıkarıp nemalanmak istiyor. Biz gerginlik çıkarmak değil millet iradesine saygı istiyoruz. Eğer Meclis koridorlarında Ak Partili milletvekilleri 'Sırada 3 CHP'li vekil daha var. Onları da içeri atacağız' diyorlarsa bizden ne yapmamızı istiyorlar. ' diye konuştu.

İNCE: BU SÖZLERİ KAPUSUZ SÖYLEMİŞ

Meclis berberinde o konuşmaları yapan kişinin Ak Partili Salih Kapusuz olduğunu ileri süren İnce, 'Bizim İstanbul milletvekilimizi tanımıyor ve berberde konuşma yapıyor, 'Sırada 3 CHP vekili daha var' diyor. Bu konuşmaların yapıldığı bir ortamda yine de sakin olmaya çalışıyoruz.' dedi.

KAPUSUZ'DAN JET YALANLAMA

Ak Parti milletvekili Salih Kapusuz, canlı yayındaki bu iddialar sonrası yine Habertürk ekranlarına konuk oldu ve iddiaları kesin bir dille yalanladı.