BIST 10.159
DOLAR 32,18
EURO 35,06
ALTIN 2.470,25
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

CHP'li İnce medyaya çattı

CHP'li İnce Başbakan Erdoğan'a verdiği cevabın medya tarafından görmezden gelinmesine sinirlendi.

Abone ol

Dün partisinin danışma kurulunda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın,'Yalancılık sizin ciğerinize işlemiş' sözlerine cevap veren CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, açıklamalarının hiçbir televizyon kanalında yayınlanmayınca tepki gösterdi.

İnce, ''Dün bir basın açıklaması yaptım ve o toplantıda bulunan basın mensupları da açıklamalarımı geçtiler. Türkiye'nin hiçbir televizyonu buna yer vermedi. Medya cesur olsun.'' dedi.

BENİM CEVABIM HİÇBİR KANALDA YAYINLANMIYOR

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, partisinin Yalova İl Teşkilatı Danışma Kurulu Toplantısı'na katıldı. İnce, burada Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, "Yalancılık sizin ciğerinize işlemiş" sözlerine cevap vermiş, Başbakan ve Suriye Lideri Beşar Esad'ın Bodrum'daki buluşmalarını gösteren gazete kupürlerini göstermişti. Bugün bir basın toplantısı daha yaparak tepkilerini dile getiren İnce, "30 kanaldan bana yalancı diyor. Bende ona yalancı ben değilim sensin diye cevap veriyorum. Ama hiçbir televizyon da çıkmıyor" dedi. 

MEDYA CESUR OLSUN

Medya patronlarının cesur olmasını da isteyen İnce, "Mecliste teskere görüşülürken, Başbakan'a, 'Geçmişte Esad'la tatil yaptın. Bugün kavga yapıyorsun' dedim Başbakan meclis kürsüsüne çıkıp bana cevap veremedi. Daha sonra İstanbul'dan bana yalancı dedi. Dün bir basın açıklaması yaptım ve o toplantıda bulunan basın mensupları da açıklamalarımı geçtiler. Türkiye'nin hiçbir televizyonu buna yer vermedi. Medya cesur olsun. Bana yalancı diyenin cevabını yayınlama hakkımı kullandırsınlar bana" diye konuştu.