BIST 10.061
DOLAR 32,39
EURO 34,80
ALTIN 2.431,92
HABER /  GÜNCEL

CHP'den skandal Taksim çağrısı!

Taksim Meydanı’nda saat 18.00’da yapılacak olan ’Cumhuriyet ve Demokrasi Mitingi’ne sadece dakikalar kala CHP'nin skandal çağrısı ortaya çıktı.

Abone ol

CHP'nin günler öncesinden duyurduğu Taksim Meydanı'nda saat 18.00'de, 3 partinin katılımıyla yapılacak 'Cumhuriyet ve Demokrasi Mitingi’ne dakikalar kala CHP Bakırköy Belediyesi'nin skandal çağrısı ortaya çıktı!

CHP'nin bilgirisinde halkı kışkırtıcı, skandal cümleler dikkat çekti. İşte  'Devlet yeniden dizayn ediliyor, değişiyor, değiştiriliyor. Faşizan uygulamaların ön adımı olan OHAL'e geçiliyor. Parlamento devre dışı bırakılacak' diyen CHP'nin çağrısının tam metni...

"15 Temmuz 2016 günü Askeri Darbe girişiminin doğurduğu SİVİL DARBE, OHAL uygulaması ile nihai amacına ulaşmıştır.

Devlet yeniden dizayn ediliyor, değişiyor, değiştiriliyor. Faşizan uygulamaların ön adımı olan OHAL'e geçiliyor. Parlamento devre dışı bırakılacak. Kanun hükmünde kararnameler  dönemi başlıyor. Bu tehlikeli gidişe dur demek, demokrasiye, laik hukuk devletine, kanla, irfanla kurulan  "Tam Bağımsız Türkiye" ye  sahip çıkmak her ilerici yurtsever ve Atatürkçünün görevidir.

Bu amaçla  Cumhuriyet Halk Partisini 24.07.2016  Pazar günü saat 18.00'da Taksim Meydanı'nda düzenleyeceği "Cumhuriyetine, Demokrasine Sahip Çık"mitingine yönetimlerimiz ve çevremizle  katılımını bekler saygılarımı sunarım."

İşte o skandal çağrı!