BIST 9.693
DOLAR 32,51
EURO 34,76
ALTIN 2.496,27
HABER /  GÜNCEL

CHP'de kritik saatler! Gözler toplantı sonrası açıklamada...

CHP'nin Merkez Yürütme Kurulu seçim değerlendirmesi için toplandı. Toplantının ardından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bugün saat 14.00'te açıklama yapacak. İddialara göre istifası cebinde olan Kılıçdaroğlu olağanüstü kurultay çağrısı yapabilir...

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere bugün partisinin Merkez Yönetim Kurulu'nu (MYK) topladı. Parti genel merkezinde dün genel başkan yardımcılarıyla bir araya gelen ve 24 Haziran seçimleriyle ilgili görüş alışverişinde bulunan Kılıçdaroğlu, bugün saat 11.00'de MYK'yi toplantıya çağırmıştı.

Toplantıdaki en önemli başlık, 24 Haziran seçimlerinde partinin aldığı oyların değerlendirmesi olacak. Yaşanan oy kaybıyla ilgili parti kurmaylarından istenen çalışma masaya yatırılacak. Seçimler sonrası atılacak adımların görüşeleceği toplantı sonrası Kemal Kılıçdaroğlu, saat 14.00'te, seçimler sonrası ilk kez kameraların karşısına geçerek açıklama yapacak.

CHP Genel Merkezi önünde partinin Denizli Gençlik Teşkilatı'ndan 5 genç, parti içinde adalet istediklerini belirterek 24 saat süreli oturma eylemi başlattı.

KILIÇDAROĞLU - İNCE GÖRÜŞMESİ... Ayrıca CHP'de gözler, Kemal Kılıçdaroğlu - Muharrem İnce görüşmesinde. İki ismin  bugün ya da yarın bir araya gelmesi bekleniyor. İki ismin buluşmasında partide bundan sonra atılacak adımlarla ilgili bir yol haritası üzerinde konuşulması bekleniyor. Bu aşamada İnce'nin yeni bir genel başkanlık yarışı başlatıp başlatmayacağı önem kazanıyor. 

İSTİFASI CEBİNDE İDDİASI... Kulislerde konuşalan bir iddiaya göre ise CHP lideri, MYK toplantısına cebinde istifa mektubuyla girdi. Tohlantıdaki duruma göre istifa edip olağanüstü kurultay çağrısı yapabileceği belirtiliyor...