BIST 9.645
DOLAR 32,53
EURO 34,83
ALTIN 2.428,60
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

CHP'de Baykal ve İnce bombası!

CHP’de 1 Kasım seçimleri için milletvekili aday listesi hazırlama çalışmaları sürerken, eski genel başkan Deniz Baykal ile Yalova Milletvekili Muharrem İnce’nin aday gösterilmeyeceği iddiası ortaya atıldı.

Abone ol

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin bu iddialar üzerine dün şunları söyledi: “Buna itibar etmeyin, CHP’nin gündeminde herhangi bir arkadaşımızı tartıştırmak, ötelemek, ötekileştirmek yok. Bizim hedefimiz, 1 Kasım’dan sonra iktidar olup, Türkiye’nin birliğini, bütünlüğünü sağlamak.”

Kılıçdaroğlu’nun, “Mevcut listelerin yüzde 99’unun korunacağını” açıkladığını hatırlatan Tekin, 20-22 ili çok az oyla kaybettiklerini, bunlarla ilgili çalışmaların bittiğini, bunu, 17 Eylül Perşembe günü açıklayacaklarını söyledi.

İŞADAMLARIYLA TOPLANTI YAPTI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Balıkesir’de sanayici ve iş adamlarıyla bir araya geldi. Partinin Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke, otelden ayrılırken gazetecilere yaptığı açıklamada, Kılıçdaroğlu ve ekibinin, Türkiye’nin sorunlarına çözümler üretmek amacıyla farklı illerde bu toplantıları düzenlediğini söyledi.