BIST 10.899
DOLAR 32,22
EURO 34,98
ALTIN 2.447,99
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Cemil Çiçek bu sözlere çok kızacak!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında TBMM Başkanı Cemil Çiçek'e yüklendi

Abone ol

İNTERNETHABER- CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM Genel Kurulu'nda ertelenen iç tüzük görüşmelerindeki gerginlikten TBMM Başkanı Cemil Çiçek'i sorumlu tuttu.

"Cemil Çiçek iyi bir sınav veremedi" diyen Kılıçdaroğlu bununla da yetinmedi:

"Cemil Çiçek kalıbının adamı değil"

CHP lideri Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu.

MUHALEFETİN SESİ KESİLDİ

Meclis TV'nin yayınları 19,00'dan sonra kesiliyor. AKP hakkında verilecek gensorularda özellikle 19.00'dan sonra gündeme alınıyor ki yayımlanmasın. Muhalefetin sesi kesilirken, Meclis Başkanı'nın "Demokrasilerde muhalefetin sesi kesilir mi?" diye soracağına iktidarla hareket etmeyi tercih etti. Cemil Çiçek, ne yazık ki iyi bir sınav verememiştir. Buradan açıkça söylüyorum:

Cemil Çiçek kalıbının adamı değil.

KÜRSÜYÜ İŞGAL ETMEK İSTEDİLER

Milletin kürsüsünü çıkaracakları bir içtüzükle işgal etmek istediler. Cemil Çiçek'e Erdoğan'a ve AKP'lilere söylüyorum.

Polatlı'da top sesleri yükselirken, bu Meclis'in sesi kesilmemiştir. Siz mi keseceksiniz? CHP milletvekilleri o kürsünün şerefini kurtarmışlardır. Gecenin geç saatinde AKP milletvekillerini örgütleyerek, CHP'lilere saldırttılar. Bütün milletvekillerinizle gelin. Sizin kaba gücünüz bize yetmez. Mahmut Tanal'ın parmağı kırıldı. Bu utanç onlara yeter, ama utanmazlar o başka.

AKP'LİLER PÜSKÜRTÜLMÜŞTÜR

AKP'nin milletvekilleri de açık yüreklilikle söylüyorum püskürtülmüştür. CHP'li milletvekili arkadaşlarımı halk adına kutluyorum. İstedikleri kadar gelsinler yine o kürsüye sahip çıkacağız.