BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Chelsea Galatasaray maçı canlı yayın bandı-linki-kanalı-izle

Galatasaray Chelsea maçı ne zaman?, Galatasaray Chelsea maçı saat kaçta?, Galatasaray Chelsea maçı hangi kanalda?, Galatasaray Chelsea maçı

Abone ol

İşte sizlere Chelsea Galatasaray maçı 2014 son dakika haberleri Chelsea Galatasaray maçı hangi kanalda yayınlanacak ve Chelsea Galatasaray maçı saati ve ne zaman ayrıca Chelsea Galatasaray maçı muhtemel takım kadroları ve tüm ayrıntıları..
 
Chelsea Galatasaray maçı 18 Mart salı gecesi Stamford Bridge'de 21:45'te oynanacak. Maçın kanalı Star TV olacaktır. Aynı zamanda İnternetspor.com'dan takip edebileceksiniz. 

Avrupalı Aslan, Chelsea'ye de Arena'yı dar etti! Torres'in 9. dakikadaki golüyle maça neredeyse 1-0 geride başlayan temsilcimiz 2. yarıda müthiş bir futbol ortaya koydu. Chedjou'nun golüyle Galatasaray, Londra'da da kolay lokma olmayacağını gösterdi: 1-1.

Türkiye'nin Avrupa'nın bir numaralı kupası olan Şampiyonlar ligi kupasında her zaman en iyi temsilcisi olarak dikkat çeken Galatasaray, Avrupa'da bir kez daha tarih yazmak istiyor.. Sarı kırmızılı ekibimiz, ilk karşılaşmada kendi sahasında 1-1 berabere kaldığı İngiliz devi Chelsea ile bugün deplasman oldukça zorlu ve kritik bir mücadeleye çıkmaya hazırlanıyor.

Öte yandan Londra'daki Stamford Bridge Stadı'nda TSİ 21.45'te başlayacak maçı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Felix Brych yönetecek.


Brych'in yardımcılıklarını aynı ülkeden Mark Borsch ve Stefan Lupp yapacak. Christoph Bornhorst'un dördüncü hakem olarak görev alacağı maçın ilave yardımcı hakemleri ise Tobiasz Welz ile Bastein Denkert olacak.

CHEALSEA GALATASARAY MAÇI CANLI TAKİP ET


GALATASARAY CHELSEA MAÇI 11'LER

GALATASARAY: Muslera, Eboue, Semih, Chedjou, Telles, Yekta, Melo, Selçuk, Sneıjder, Burak, Drogba

CHELSEA: Cech, Ivanovic, Terry, Cahill, Azpilicueta, Ramires, Lampard, Willian, Schurrle, Hazard, Eto'o