BIST 9.446
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.497,31
HABER /  GÜNCEL

Cesur Yürek'te Ömer'in zor kararı (4. bölüm fragmanı)

Perşembe akşamları izleyenleri ekrana kilitleyen Cesur Yürek dizisinin 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cesur Yürek 4. bölüme Ömer'in yol ayrımı damga vuracak.

Abone ol

SHOW TV'nin heyecan dozu yüksek sahneler ile dikkat çeken dizisi Cesur Yürek 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde, Ömer Korkmaz bir karar vermek zorunda kalıyor. Cesur Yürek yeni bölüm fragman videosu haberimizde.

CESUR YÜREK YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Yapımcılığını Fark Film'in üstlendiği başrollerini; aksiyon dizilerinin yeni starı Onur Tuna, usta oyuncu Hüseyin Avni Danyal ve güzelliği kadar oyunculuğuyla da ses getiren Ruveyda Öksüz yer aldığı Cesur Yürek 4. bölüm fragmanı yayınlandı.

CESUR YÜREK SON BÖLÜM ÖZETİ

Cesur Yürek son bölümde şunlar yaşandı: Enver tarafından alınan Ömer Korkmaz kendisine yapılan teklifi düşünürken, Tatar Ahmet Ömer’e ortaklık teklif eder. Ömer bir yandan eniştesi Ali’yi cezaevinden çıkarmaya uğraşırken bir yandan da Enver ve Tatar’ın kurdukları planın arka yüzünü öğrenmeye çalışır.  Tekne kaptanlarının kaçağa çıkmasını istemeyen Ömer ile İskender arasında ipler iyice gerilir. Ömer İskender’in silah sevkiyatına engel olabilecek mi? Berrin Ömer’in Tatar Ahmet ile görüşmesine tanıklık edince Ömer’e tepkisi ne olacak? Tüm bunlarla baş etmeye çalışan Ömer, ailesi ve sevdikleri için girdiği yolda ağır bir bedel ödemek zorunda kalacaktır.

CESUR YÜREK KONUSU

Cesur Yürek'te yüreğinden ve bileğinden başka güvenecek hiçbir şeyi olmayan Ömer Korkmaz karakterine can verecek olan Onur Tuna, ailesi, mahallesi ve arkadaşları için büyük bir mücadele içine girecek. Ruveyda Öksüz'ün canlandırdığı Berrin karakterinin hayattaki en büyük ikilemi ise, idealist bir hukukçu olmasına rağmen, aşık olduğu adamın adaleti kendi elleriyle dağıtmaya karar vermiş bir kabadayı olmasıdır...

Bölgesel sorunları ve uluslararası siyaset ve stratejileri de konu edinen "Cesur Yürek"in yönetmenliğini Kudret Sabancı yaparken, senaryosunu Cüneyt Aysan ve Ozan Aksungur kaleme alıyor.

CESUR YÜREK OYUNCULARI

ÖMER: Onur Tuna
TATAR AHMET: Hüseyin Avni Danyal
BERRİN: Rüveyda Öksüz
ENVER: Saydam Yeniay
İSKENDER: Hakan Yufkacıgil
HARBİ: Rıza Akın
HAMZA: İsmail Hakkı Ürün
ARZU: Sultan Ulutaş
ECE: Zeynep Korkmaz