BIST 9.882
DOLAR 32,47
EURO 34,83
ALTIN 2.449,64
HABER /  GÜNCEL

Cesur ve Güzel 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Cesur ve Güzel 12. bölüm fragmanı izleyenleri ekrana kilitleyecek. Cesur ve Güzel 12. bölüm fragmanında izleyenler yine beklemediği olaylarla karşılaşacak. Cesur ve Güzel dizisinin yeni bölüm detayları ve son bölüm özeti haberimizde.

Abone ol

Cesur ve Güzel 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Cesur ve Güzel son bölüm izleyenleri ekrana kilitledi. Star Tv'nin sevilen dizisi Cesur ve Güzel son bölümünde Cesur ile Sühan evlendi. Bunu duyan Tahsin Korludağ sağlık sorunları yaşarken, dizide beklenmedik bir kayıp da yaşandı. Cesur ve Güzel 12. yeni bölümünde neler yaşanacak?  Cesur ve Güzel dizisinini 12. fragmanı, konusu ve oyuncu kadrosu internethaber.com'da.

CESUR VE GÜZEL 12. BÖLÜM FRAGMANI

Cesur ve Güzel 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Cesur ve Güzel 12. yeni bölümde Cesur'un Nişantaşı'ndaki evi soyup tabloları çaldığı ortaya çıktı. Bu sırada elindeki tüm kozları kullanmaya devam eden Cesur da Korludağ'ın yalanlarını ortaya çıkarmayı sürdürdü. Sühan ise babası ile bir kez daha yüzleşti. Bu yüzleşmede Tahsin Korludağ'ın sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir konuşma yaşandı.

CESUR VE GÜZEL 12. BÖLÜM 2. FRAGMANI

CESUR VE GÜZEL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cesur ve Güzel yeni bölümünde, Cesur planlarını bir bir gerçekleştirmeye devam ederken hiç beklemediği zorluklarla da karşılaşıyor. Babasını kızdırmak için harekete geçen Sühan, Cesur'la evlenme kararı aldı. Bunu öğrenen Cahide, hemen harekete geçerek Sühan'ın kararına karşı durmaya çalıştı. Bu sırada da Sühan evlendiğinde Korludağ çiftliğine sahip olacağını öğrendi ve öfkeden ne yapacağını şaşırdı. Tüm bunlar yaşanırken önündeki engelleri aşarak Cesur ile evlenen Sühan, babası ile ilgili kötü bir haber aldı. Babasının öldüğünü sanan Sühan, Tahsin Korludağ'ı karşısında dimdik gördüğünde bir kez daha yıkıldı ve beklenen yüzleşme gerçekleşti. 

Cesur ve Güzel son bölümünde Sühan ile Cesur'un evlenmesi Tahsin Korludağ'a açılan savaşın bir kez daha gözler önüne serilmesini sağladı.  Öte yandan Cesur’un ihbarıyla yapılan baskın, büyük ses getirdi ve Tahsin Korludağ ile ilişkisi sorgulanması için Mithat Topakçı göz altına alındı. Sühan'ın evlilik kararı ile birlikte Cahide bugüne kadar bilmediği çok önemli bir bilgiye ulaştı. Cahide’nin, Korludağ ailesine ve geleceğine bakışını tamamen değiştirdi. Bunun için harekete geçti ve planlarına bu sefer kendisine yakınlaşmaya çabalayan Korhan’ı alet etti. Cesur ise karşısındaki tüm engellere rağmen planını gerçekleştirmeyi başardı.

CESUR VE GÜZEL KONUSU

Bir gün “Cesur” adında yakışıklı ve gizemli bir adam, sakin ve huzurlu bir kasaba olarak bilinen “Korludağ” ın ortasına bomba gibi düşer. Daha ilk adımını attığında karşısına gu¨zeller güzeli “Sühan” çıkar. Bu sıradışı karşılaşmadan sonra aralarında karşı koyamadıkları bir çekim oluşur. Ama bilmedikleri bir şey vardır. Bu iki gencin mutluluk hayali geçmişten beri düşman olan ailelerinin karşı çıkmasıyla imkansız bir aşka dönüşür.

CESUR VE GÜZEL OYUNCULARI