BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Cesur ve Güzel 11. bölüm nefes kesecek işte yeni fragman

Cesur ve Güzel 11. bölüm 1. ve 2. fragmanı yayınlandı. Cesur ve Güzel 11. bölüm fragmanında izleyenleri heyecanlandıran gelişmeler yaşandı. Cesur ve Sühan'ın nikah masasına oturduğu dizinin yeni bölüm detayları ve son bölüm özeti haberimizde.

Abone ol

Cesur ve Güzel 11. bölüm 1. ve 2. fragmanı yayınlandı. Cesur ve Güzel son bölümde, Cesur, Sühan'ın hayatını kurtarmış sonrasında ise ilginç bir gelişme yaşanarak babasına kızan Sühan, Cesur'a evlilik teklif etmişti. Yine istediğine ulaşmayı başaran Cesur, yeni bölümde neler yaşayacak?  Cesur ve Güzel dizisinini 11. bölüm fragmanı, konusu ve oyuncu kadrosu internethaber.com'da.

CESUR VE GÜZEL 11. BÖLÜM FRAGMANI

Cesur ve Güzel yeni bölümünde Cesur amacına bir adım daha yaklaşıyor. Kendisini korumak için Sühan'ın yanında olması gerektiğini düşünen Cesur, bir kez daha amacına ulaşıyor ve Sühan ile nikah masasına oturuyor. Babasına inatla bir yola koyulan Sühan ise gerçek hislerini bir tek abisine itiraf ediyor ve Cesur'u sevdiğini söylüyor. Bir taşla iki kuş vurduğunu düşünen Sühan'ın gerçekleştirdiği evlilik Tahsin Korludağ cephesinde ise büyük bir krizle karşılanıyor.

Cesur ve Güzel 11. bölümünde Cesur ve Sühan'ın evlenmesi gergin anlar kadar romantik dakikaları da beraberinde getirecek ve beklenen yakınlaşma yaşanacak.

 Ay Yapım imzalı, Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün'ün başrolünde yer aldığı Cesur ve Güzel dizisi 11. yeni bölümü ile 26 Ocak 2017 Perşembe yani bu akşam Star'da yayınlanacak.

CESUR VE GÜZEL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cesur ve Güzel son bölümünde oldukça hareketli bir bölüm izleyenleri karşılaşmıştı. Nefeslerin tutularak izlendiği Cesur ve Güzel dizisinin 10. bölümünde Tahsin Korludağ, Cesur'u öldürmek için arabasına zarar vermişti. Korludağ, planın uygulamaya koyulmasının ardındansa Sühan'ın da o arabada olduğunu öğrenince fenalaştı ve hastaneye kaldırıldı. Patlamanın sonrasında kazadan sağ kurtulmayı başaran Sühan ise yaşadıklarının babasının planı olduğunu öğrendiğinde büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Kaza sonrası Cesur ile bir otelde kalan Sühan'ın yaşadıkları bununla da bitmedi ve babasının adamları tarafından kaçırıldı. Bir süre gözleri ve elleri bağlı tutulan Sühan, Cesur tarafından kurtarıldı. İkinci şokun ardında da yine babasının olduğunu öğrenen Sühan, öfkesinden büyük bir karar aldı ve Cesur'a evlilik teklif etti.

CESUR VE GÜZEL KONUSU

Bir gün “Cesur” adında yakışıklı ve gizemli bir adam, sakin ve huzurlu bir kasaba olarak bilinen “Korludağ” ın ortasına bomba gibi düşer. Daha ilk adımını attığında karşısına gu¨zeller güzeli “Sühan” çıkar. Bu sıradışı karşılaşmadan sonra aralarında karşı koyamadıkları bir çekim oluşur. Ama bilmedikleri bir şey vardır. Bu iki gencin mutluluk hayali geçmişten beri düşman olan ailelerinin karşı çıkmasıyla imkansız bir aşka dönüşür.

CESUR VE GÜZEL OYUNCULARI