BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,12
ALTIN 2.308,97
HABER /  MEDYA

Cennet'in Gözyaşları 17.yeni bölüm fragmanı Selim ne yapacak?

Cennet'in Gözyaşları 17.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yarın yani 28 Ocak tarihinde ekrana gelecek olan Cennet'in Gözyaşları yeni bölümünde neler olacak? Yayınlanan son bölümü ilgiyle izlenen Cennet'in Gözyaşları 17.yeni bölüm fragmanı internethaber'de.

Abone ol

ATV'nin pazar günleri ilgiyle izlenen dizisi Cennet'in Gözyaşları dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ekranların dramatik dizisi Cennetin Gözyaşları yeni bölümüyle pazar akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Selim, Melisa'nın oyununun içinde çırpınıyordur.

Selim, Melisa'nın oyununun içinde çırpınıyordur. Bu defa durum tahmininden de kötüye gider. Orhan'ın hain planları Selim'i yeni bir tuzağın içine sürüklemiştir. Dönüş yoktur artık Selim için. Cennet, Selim'i kaybediyor olmanın verdiği acıya alışmaya çalışıyordur. Artık yanında ona destek olan bir babası vardır… Kaya'nın ortaya çıkışı yetmezmiş gibi bir de Cennet'i bulmuştur. Arzu için kabus henüz başlıyordur. Buna hemen bir dur demesi, bu belayı başından savması gerekiyordur. Başladığı işi bitirmeye kararlı olan Arzu, Kaya ile yüzleşir. Ancak Kaya'dan kurtulmak hiç de kolay değildir. Kaya oyununa başlamıştır. Arzu'nun hayatına daha çok girmeye karar verir. Arzu'yu büyük bir sürpriz bekliyordur. İşte Cennet'in Gözyaşları yeni bölüm fragmanı