BIST 10.046
DOLAR 32,41
EURO 34,58
ALTIN 2.382,37
SPOR

Cengiz Ünder'in ismini duyunca yerinde duramayan köpek

Roma'da forma giyen Cengiz Ünder hayranı sevimli köpeğin videosu sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Roma'da forma giyen milli futbolcumuz Cengiz Ünder'in popülerliği giderek artıyor. Dünyaca ünlü takımların radarına giren genç futbolcunun ismini duyan köpeğin heyecanı sosyal medyada epey ilgi konusu oldu. Köpeğin sahibi efsane futbolcular Francesco Totti ve Fabio Cannavaro gibi isimleri duyunca tepki vermiyor. Cengiz Ünder'in adını işittiğinde ise sevgi gösterilerinde bulunuyor. İşte o görüntüler..

Cengiz Ünder Kimdir? Kaç Yaşında, Aslen Nereli?

14 Temmuz 1997'de Balıkesir Sındırgı'da dünyaya gelen Cengiz Ünder, 2007'de Bucaspor futbol akademisine girdi. Altınordu Başkanı Mehmet Seyit Özkan'ın o dönem Bucaspor ile yollarını ayırmasıyla Cengiz de Altınordu'nun yolunu tuttu. 2014'te profesyonel olan genç yıldız adayı, 1. Lig'de geçirdği iki başarılı sezonun ardından bu sezon başında Süper Lig'e, Başakşehir'e imza attı.

Cengiz Ünder, 2016-2017 sezonuna damga vuran genç yıldızlardan biri oldu. Süper Lig'de 28 hafta sonunda Medipol Başakşehir, topladığı 57 puanla ikinci sırada yer alırken, Abdullah Avcı ve öğrencileri, Beşiktaş'la ligin en başarılı ekibi olarak dikkat çekiyor...

Turuncu-Lacivertli ekipte, sezon başında Altınordu'dan transfer edilen 19 yaşındaki Cengiz Ünder ise başarılı performansıyla, bu başarıda büyük pay sahiplerinden biri. 700 bin Euro bonservis bedeli karşılığı İstanbul'un yolunu tutan genç futbolcu, ligdeki 27 karşılaşmada da forma giyerken 5 gol 5 asist kaydederek, takımının zirveden kopmamasında önemli rol oynadı.

Son olarak, Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'yi konuk eden Başakşehir'de genç futbolcu Cengiz Ünder, attığı klas golle hem Volkan'ı mağlup etti hem de adından söz ettirdi.

Abdullah Avcı'nın genelde sol kanatta şans verdiği genç yıldız, Süper Lig'de en dikkat çeken isimlerden biri olmayı başardı.

Sitene Ekle