BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,16
DÜNYA

Dehşet anları kamerada! Tsunami konser alanını böyle yuttu

Endonezya'da ülkenin popüler bir müzik grubunun plajda verdiği konserde felaket yaşandı. Tsunami nedeniyle 222 kişinin can verdiği ülkede dev dalgaların, konser alanını yuttuğu saniyelerin görüntüleri ortaya çıktı.

Endonezya'da ülkenin popüler müzik gruplarından Seventeen'in bir plajda verdiği konserde felaket yaşandı. Tsunami nedeniyle 222 kişinin can verdiği ülkede dev dalgaların, konser alanını yuttuğu saniyelerin görüntüleri ortaya çıktı. Müzik devam ederken çekilen görüntülerde tsunami hızla sahneyi yerle bir ediyor ve bazı müzisyenleri alıp götürüyor.

TSUNAMİ NEDENİYLE 222 KİŞİ CAN VERDİ, 843 KİŞİ YARALANDI Endonezya'daki Sumatra ve Cava Adası arasında yer alan Sunda Boğazı'nda meydana gelen tsunami sonucu 222 kişi yaşamını yitirdi. 843 kişinin yaralandığı faciada 30 kişi de kayıp.

KONSER ALANI SANİYELER İÇİNDE SULAR ALTINDA KALDI Pop müzik yapan grubun Tanjung Lesung'daki konseri sırasında tsunami sahneyi ve konser alanını adeta yıktı geçti. Müzik devam ederken çekilen görüntülerde tsunami hızla sahneyi yerle bir ediyor ve bazı müzisyenleri alıp götürüyor. Yetkililer ilk belirlemelere göre müzik grubunun bas gitarcısı Bani ve menajerleri Oki'nin yaşamını kaybettiğini duyurdu. Grubun solisti Riefian Fajarsyah sağlık durumunun iyi olduğunu ama büyük bir şok yaşadıklarını dile getirdi.

Sitene Ekle
Etiketler