BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MEDYA

Cemaattekilere hafazanallah dedirten soru

Cemaate yakın Bugün gazetesinde uzun bir süre yazarlık yapan Ahmet Taşgetiren, cemaat mensuplarının seçime ilişkin görüşlerini açıkladı.

Abone ol

Yazar Ahmet Taşgetiren "Bu operasyonun neticesinde İstanbul'un kaybedilmesi nasıl olur" sorusuna cemaattekilerin "hafazanallah" diye cevap verdiğini söyledi.

Star gazetesi yazarı Ahmet Taşgetiren, dün akşam 24 TV'de Murat Çiçek'in moderatörlüğünde yayınlanan 24 özel programına konuk oldu.

CEMAAT MENSUPLARI OPERASYONU ONAYLAMIYOR

17 Aralık operasyonuna Cemaat mensuplarının nasıl baktığı konusunda görüşlerini açıklayan Taşgetiren, mensupların büyük kısmının bunu onaylamadığını belirtti.

Taşgetiren, Cemaat mensuplarının AK Parti konusundaki düşüncelerini de şu cümlelerle açıkladı:

"Şu anda Cemaat'le diğer cemaatler neredeyse farklılaşmış durumdalar. Cemaat bir yerde duruyor, diğer cemaatler de hükümete yönelik kalkışı bir siyasi operasyon olarak niteliyorlar ve Hizmet camiasının durduğu yeri yadırgıyorlar. Olmaz bu diyorlar. Bu kabul edilemez.

CEMAAT'E GÖNÜL VERENLERİN AK PARTİ'YLE İLGİLİ DÜŞÜNCESİ NE?

Aslında Hizmet camiası bünyesinde de benim gözlemlediğim çok geniş bir çevre, "bunun sonucunda AK Parti iktidarının kaybetmesi nasıl olur" dediğinizde "bu akla bile getirilmemeli" diyorlar.

HAFAZANALLAH!

Mesela, "bu operasyonun neticesinde İstanbul'un kaybedilmesi nasıl olur" dediğinizde "hafazanallah" diyorlar. "Ankara'nın kaybedilmesi nasıl olur" diye sorduğunuzda "Hafazanallah" diyorlar. Böyle bir duyarlılık var. Bunun da görülmesi lazım."