BIST 9.916
DOLAR 32,49
EURO 34,88
ALTIN 2.436,22
HABER /  GÜNCEL

Cemaat meczup Twitter trolünü aforoz etti!

Gülen Cemaati'nin Twitter'daki en etkili kollektif hesaplarından olan Sosyal Pencere yaptığı açıklama ile Faruk Arslan'ı aforoz etti. Arslan son tweet'leriyle cemaatin meczup trol'ü ünvanını kazanmıştı...

Abone ol

İNTERNETHABER.COM
Gülen Cemaati'nin sosyal medyadaki trol isimlerinden Faruk Arslan attığı son tweet'ler sonrasında aforoz edildi. Cemaatin merkezi Twitter hesaplarından "sosyal pencere" Arslan'ın cemaatle bir alakası olmadığını açıklarken "İnsanların mukaddes duygularını AK Trollere meze yapmaya kimsenin hakkı yok" dedi.

CEMAAT MECZUP TROLÜN İPİNİ ÇEKTİ!

Cemaate yakınlığı ile bilinen Faruk Arslan Twitter hesabından öne sürdüğü son iddialar nedeniyle cemaatin de hışmına uğradı. Arslan Başbakan Erdoğan'ın cinci bir hocası olduğunu ve seçim sandıklarını büyü ile manüple ettiğini iddia etmişti. "Erdoğan 29 günde bir Kanuni sultan Süleyman'ın dualı gömeliğini giyiyor bu nedenle kimse onu yenemiyor" diyerek sosyal medyada alay konusu olan ve hükümete yakın medyanın manşetine çıkan Faruk Arslan'ın uçuk iddiaları cemaatin de tepkisini çekti. Gülen Cemaati'nin Twitter'daki en etkili kollektif hesaplarından olan Sosyal Pencere yaptığı açıklama ile Arslan'ı aforoz etti.

İşte sosyal pencere'nin ilgili tweet'leri:

screen-shot-2014-07-31-at-4.19.52-pm.png

Cemaatin aforozuna uğrayan Faruk Arslan şu yanıtı verdi:

screen-shot-2014-07-31-at-4.20.01-pm.png

İşte Faruk Arslan'ın akıllara ziyan Erdoğan ve cinci hoca iddiaları:

farukarslan1.jpg

screen-shot-2014-07-31-at-4.21.31-pm.png