BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,70
ALTIN 2.396,14
HABER /  GÜNCEL

Cem Yılmaz'dan Kılıçdaroğlu yorumu

Cem Yılmaz, NTV'de konuştu, ATV'de yayınlanan karikatürü şık bulmadı. İşte Cem Yılmaz'n o eleştirileri;

Abone ol

Cem Yılmaz, ATV'deki "Kılıçdaroğlu karikatürünü" beğenmedi!
Türkiye'deki karikatüristlerin belirli bir raconu olduğunu söyleyen Yılmaz, Erdoğan'ı Leman'a davet etti çizer ekibiyle diyalog kurması gerektiğini söyledi. Yeni filmi Av Mevsimi'ni de anlatan Yılmaz, sahneye çıkmayı çok özlediğini söylerken bir de müjde verdi. İşte Cem Yılmaz'ın bol kahkahalı programından bazı satır başları;

Cem Yılmaz, NTV'de Can Dündar'a Av Mevsimi'ni anlattı. Yavuz Tuğrul ile çalıştıktan sonra kendisi için olumsuz ancak izleyici için olumlu değişiklikler yaşadığını söyleyen Yılmaz, bundan sonra daha güzel senaryo yazacağını ifade etti.

BİZİM MEMLEKETTE KARİKATÜR ÇOK VİCDANLI

Sahneye çıkmayı özlediğini ve Ocak ayında Stand-up'lara tekrar başlayacağını söyleyen Yılmaz, bu kez izleyicinin karşısına bambaşka hikayelerle çıkacağını ifade etti. Yılmaz, ATV'deki CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun tepki toplayan karikatürüyle ilgili de şunları söyledi:.

"Salih Memecan'ın dansöz karikatürüyle ilgili, bir şahsiyet dansöz kıyafetiyle çok çizilmiştir. Böyle çizilmesini ayıplamak değil mesele ama burada bir karikatüristte bir tarafı tutması çok dikkat çekiyor. Bizim memlekette yapılan karikatürün çok vicdanlı olduğunu düşünüyorum.

Başbakan'ın dergideki arkadaşlarla barışması, bir yerde buluşmasını, dikkate almasını istiyorum. Aralarının kötü olması beni rahatsız ediyor. Benim karikatürist abilerime saygım çok sonsuz. Memleket insanını, memleketini çok seven insanlar. Sevmese üzerine espri üretmezler. Karikatüristlerin ahlakını, raconunu severim, biz de Danimarka'da olanlar olmaz. Karikatüristler kral adamdır."

"ÇOK ZORUMA GİTTİ"

Medyada kendisiyle ilgili çıkan haberlerle ilgilide dert yanan Cem Yılmaz, bunlardan rahatsız olduğunu söyledi. Kendisine asosyal olmakla ilgili eleştiriler geldiğini ifade eden Yılmaz şöyle konuştu:

"Benim bir şeyden haberimin olması mümkün değil çünkü onların sosyal olması için benim film yapmam lazım ki, o arkadaşlar sosyal olsun. Yıllar önce vazgeçilmiş bir yaşam biçimi ama muhafazakar bir kimse değilim, öyle anlaşılmasın. Gece hayatı yok diyorlar ama gece hayatım tam tersine 15 yaşımdan beri var ama çalışarak geçen bir hayat. Ama bu işlerle uğraşmak insanın bütün ömrünü alıyor. Seviyorum hayatımı, yeteri kadar sosyal. Birilerin sanal ortamdaki gibi eklemek ya da çıkarmak gibi şeyler yok."