BIST 10.277
DOLAR 32,33
EURO 34,84
ALTIN 2.390,32
HABER /  GÜNCEL

Cem sinir krizi geçirerek anlattı

Cem Garipoğlu 2 savcıya verdiği 8 saat süren ifadesinde annesinin sorusu karşısında kustuğunu anlattı. İşte şok ifade...

Abone ol

Münevver Karabulut cinayetinin katil zanlısı Cem Garipoğlu., iki savcıya tam 8 saat ifade verdi. Cem Garipoğlu, savcılık sorgusunun ardından "canavarca hisle tasarlayarak ve çocuğa karşı adam öldürme" suçundan tutuklanması istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Cem Garipoğlu savcılara cinayet anıyla ilgili şok ifadeler verdi..

Cem Garipoğlu'nun ifadesinde cinayetten sonra karayoluyla 3,5 saat uzaklıkta bir yere götürüldüğünü ve orada saklandığını söylediği öğrenildi.

SIK SIK SİNİR KRİZİ GEÇİRDİĞİ İÇİN ARA VERİLDİ

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Gülhane'deki İstanbul Çocuk Mahkemeleri binasına ilk getirildiğinde 3 Sosyal Hizmet Uzmanı ile görüşen Cem Garipoğlu daha sonra sorguya alındı. Ancak Cem, sorgu sırasında sık sık kriz geçirince uzmanlar müdahale etti.


Garipoğlu ailesi Cem'i teslim etmek için polisle pazarlık mı yaptı? Vali Güler'den gelen YENİ AÇIKLAMA... Tıklayın
 

ANNESİ KAN LEKELERİNİ SORUNCA KUSMUŞ

Savcılara verdiği ifadede, cinayetten sonra yerde kırmızı lekeler gören annesinin sorusu üzerine kustuğunu söylediği ve lekeleri birlikte temizlediklerini anlattığı öğrenilen Cem Garipoğlu'nun "Daha sonra karayoluyla 3,5 saat süren uzaklıkta bir yere götürüldüm ve orada saklandım" dediği ifade edildi.


Cem'in babasıyla ilgili şoke eden iddialar; "Burs verdiği kız öğrencilerle birlikte oluyor... TIKLAYIN....
 

VALİZE SIĞMADIĞI İÇİN TESTEREYLE KESMİŞ

Cem G. olay günü kız arkadaşı Münevver Karabulut ile Bahçeşehir’deki evlerine geldiklerini, Münevver mutfaktayken cep telefonundaki mesajlarına baktığını, gördüğü mesajlar üzerine de tartışmaya başladıklarını anlattı.

Cem G. mutfaktan aldığı bıçakla Münevver Karabulut’u bıçakladığını söyledi. Testereyle ilgili sorular üzerine ise gerisini hatırlamadığını, valize sığmadığı için testereyle kestiğini ifade etti.

15 GÜNDE BİR YEMEK GETİRMİŞLER

[PAGE]

Cem G. nerede kaldığıyla ilgili soruları da olaydan sonra tanımadığı biri tarafından üç-dört saat süren bir yolculuk sonunda bir eve götürüldüğünü, yemekleri de kendisini götüren bu kişinin 15 günde bir getirdiği şeklinde yanıtladı.

Kaçacak halim kalmadı

Cem Garipoğlu, "Artık kaçacak halim kalmadı, siz (polis) çok baskı yapınca, artık dayanacak gücüm kalmadı. Bir an intihar etmeyi bile düşündüm, ancak yapamadım. Nasıl olsa yakalanacaktım, 'Belki ceza indirimi alırım' diyerek teslim oldum" diye konuştu

'BOĞARIM SENİ' MESAJI ŞAKAYMIŞ!

Cem G., daha önce MSN kayıtlarında "Önce sana sarılırım. Başlarım sıkmaya boğana kadar" şeklindeki yazışmaları ile ilgili sorulara da "Şaka yaptım" diye cevap verdi. Cem G, Münevver ile ciddi bir ilişki içinde olduğunu, pişman olduğunu ve basında yansıtıldığı şeklinde biri olmadığını da söyledi.

UYUŞTURUCU KULLANMAMIŞ, TACİZE UĞRAMAMIŞ

Cem G. sahte nüfus cüzdanı ile ilgili soruya da, barlara girebilmek için kendisinin yaptığını ifade etti. Savcıların uyuşturucu kullanıp kullanmadığı şeklindeki sorularına "Kullanmadım" diye yanıt veren Cem G., ailesinden uzak olmasının da kendisinde herhangi bir olumsuzluk yaratmadığını, herhangi bir ruhsal bunalımı olmadığını belirtti. Olayın vahametiyle ilgili olarak herhangi bir cinsel istismara maruz kalıp kalmadığı da sorulan Cem G., daha önce böyle bir olaya maruz kalmadığını belirtti. Daha önce neden teslim olmadığı şeklindeki soruya ise, korktuğu için teslim olmadığını söyledi.

CANAVARCA HİSLE ÖLDÜRMEKTEN YARGILANACAK

"Canavarca hisle tasarlayarak ve çocuğa karşı adam öldürme" suçundan hakkında çıkarılan yakalama kararının infazı için nöbetçi mahkemeye sevk edilen Cem Garipoğlu, saat 18.00 sıralarında polis otosuyla 1,5 kilometre uzaklıkta bulunan Sultanahmet'teki İstanbul Adliyesi'ne götürüldü. Adliye içinde ve çevresinde yoğun güvenlik önlemi alındı.

TUTUKLANDI VE CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ...
Cem'in gerçek yaşı kaç; 17 mi 19 mu?

[PAGE]



CEM MALTEPE CEZAEVİNDE

Münevver Karabulut cinayetinin katil zanlısı Cem Garipoğlu., iki savcıya tam 8 saat ifade verdi. Cem Garipoğlu, savcılık sorgusunun ardından "canavarca hisle tasarlayarak ve çocuğa karşı adam öldürme" suçundan tutuklanması istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

Cem Garipoğlu Maltepe Cezaevi'ne gönderilmek üzere tutuklandı...

Cem Garipoğlu saat 22.54 civarında Adliye binasından çıkarıldı. Gazeteci ordusu ve çok geniş güvenlik çemberi altında Cem Garipoğlu, Maltepe Kadın ve Çocuk Tutukevi'ne gönderilmek üzere zırhlı bir araca bindirildi. Cem Garipoğlu, cezaevine yerleştirildi.

SAÇLARINI KİM KESTİ?

İlk sorgusunda çarpıcı ifadeler veren Cem Garipoğlu 197 gün boyunca nasıl gizlendiği ve nasıl kaçtığına ilişkin bilgiler vermekten kaçındı... Aynı şekilde ''Cinnet getirdim, hatırlamıyorum'' diyerek cinayet anını da konuşmak istemedi. 

Şimdi Cem Garipoğlu'nun bu 197 günü nasıl geçirdiğine dair sorular cevap bekliyor.. Polisin bulacağı cevaplar, katil zanlısına kimlerin yardım ve yataklık yaptığını da ortaya çıkaracak.. İşte o sorular...

1. Cem Garipoğlu'nun sakalları uzamıştı... Fakat saçlarının düzgün bir şekilde başkasının yardımını alacak şekilde kesildiği gözden kaçmadı... Saçlarını kim kesti?

2. 197 gün boyunca nasıl beslendi? Yiyecekleri, içecekleri kim tarafından sağlandı?

3. Teslim olduğunda üzerinde siyah parlak yakalı bir mont vardı... Giydiği giysileri nasıl temin etti?

4. Tanımadığım bir kişi tarafından eve götürüldüm dediği o kişi kimdi?

CEM KAÇ YAŞINDA?

Cem Garipoğlu'nun yakalanmasının ardından Anne Karabulut, "Hala içimiz tam olarak rahat değil. Suçlu cezasını aldığında biz kendimizi daha rahat hissedeceğiz" derken Baba Süreyya Karabulut ise cem Garipoğlu'nun 17 değil 19 yaşında olduğunu ileri sürdü...

CNN Türk'ün haberine göre Baba Karabulut "Ey Allah'ın kulları kimi kandırıyorsunuz? 19 yaşındaki çocuk nasıl çocuk mahkemesine çıkartılıyor?" diye tepki gösterdi.

Karabulut ailesinin avukatı da, Cem'in kemik yaşını belirleyecek test talebinde bulunacaklarını açıkladı.