BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,72
ALTIN 2.442,44
HABER /  GÜNCEL

Cem Karaca'nın kahreden şüphesi

Ünlü sanatçı Cem Karaca'nın 50 yıllık arkadaşından buz gibi ifade: Cem, oğlu Emrah'ın çocuğu olduğundan hep şüphe etmişti!

Abone ol

Ünlü sanatçı Cem Karaca’nın eski eşi Feride Karaca ile oğlu Emrah Karaca’nın, son eşi İlkim Karaca aleyhine açtıkları tazminat davasında tanık olarak dinlenen Yücel Yalçın, ‘Cem bazı sohbetlerinde Emrah’ın çocuğu olduğundan şüphe ettiğini söylerdi’ dedi.

EMRAH Karaca ile Feride Balkan’ın, sanatçı Cem Karaca’nın ölümünün ardından, ‘Emrah Cem’in oğlu değildir’ yönündeki açıklamalarla kişilik haklarına tecavüz ettiği iddiasıyla İlkim Karaca aleyhine açtığı tazminat davasında, Cem Karaca’nın 50 yıllık arkadaşı Yücel Yalçın tanık olarak dinlendi. Yalçın, ‘Cem bazı sohbetlerimizde, oğlunun kendisine karşı çok soğuk olduğunu, kendi çocuğu olduğundan şüphe ettiğini söylerdi’ dedi.

Bakırköy 8’inci Asliye Hukuk Mahkemesi’ndeki duruşmaya Cem Karaca’nın 3’üncü eşi, davacı Feride Balkan ile son eşi İlkim Karaca katıldı. Duruşmada, toplam 100 milyar lira tazminat istenen davalı İlkim Karaca’nın tanığı, Cem Karaca’nın çocukluk arkadaşı, Mali Müşavir Yücel Yalçın dinlendi. Cem Karaca’nın anne ve babasının da mali müşavirliğini yaptığını belirten Yücel Yalçın, ‘Cem’in yurtdışı yasağı olduğu sırada güçlükle onu buraya getirtmeyi başardık. Emrah babasına çok soğuk davranıyordu. Cem, sohbet sırasında ‘Bu çocuk çok donuk. Kendi çocuğum olduğundan şüpheleniyorum. Test yaptırmayı bile düşünüyorum’ derdi’ diye konuştu. Bunun üzerine Hakim Bülent İlter, İlkim Karaca’nın ‘Cem Karaca’nın biyolojik olarak baba olamayacağı’ iddiasını hatırlatınca Yücel Yalçın, ‘Cem’in kendi ağzından bunu duymadım. Ama annesi Toto Hanım bazen ‘Bu adam 24 saat alkol alıyor. Bunun çocuğu falan olmaz’ diye söylenirdi. Cem gerçekten de çok içerdi’ dedi.

Haber: Esma Çakır
Kaynak: