BIST 10.182
DOLAR 32,14
EURO 35,00
ALTIN 2.459,98
HABER /  GÜNCEL

Sabah'ın manşeti şaşırttı!

Sabah'ın bugünkü manşeti okurları şaşırttı. İstanbul'da bir maganda vahşetini birinci sayfaya taşıyan gazetenin olayı manşete yansıtma biçimi çok tarışılacağa benziyor.

Abone ol

Sabah Gazetesi'nin bugün manşete taşıdığı "Meydan itlere kaldı" haberi okurlarda soğuk duş etkisi yarattı. İlk bakışta şehrin başıboş sokak köpeklerine kaldığı izlenimi veren manşet haber, okur tahminlerin çok ötesinde çıktı.

Boğaziçi sahilinde akşam yürüyüşü yapan öğretmenin şehir magandaları tarafından öldüresiye bıçaklanmasını konu edinen gazetenin argo bir yaklaşımla attığı "Meydan itlere kaldı" şeklindeki tepkisel başlığı şaşkınlığa yolaçtı!

FİKİR BABASI BABAHAN

Gazetenin ağır toplarından Fatih Altaylı, bugünkü manşetle ilgili olarak köşesinde şunları yazarken kararsızlığını dile getirdi: Dün haber toplantısında bu konuyu tartıştık. Ergun Babahan hepimizin içinden geçen manşeti söyledi: 'Meydan itlere kaldı' Gazetenin manşetinde nasıl görünür karar veremedik"...

Şimdi Türkçe'ye duyarlı çevrelerin yanısıra hayvan haklarını koruyan örgütlerin bu manşete verecekleri tepki merak konusu.