BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na fezleke cevabı

Fezleke için kıyameti kopartan CHP'lilere AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'in cevabı gecikmedi.

Abone ol

Yargıyı etkileme iddiasıyla hakkında fezleke hazırlanan Kılıçdaroğlu tartışması devam ediyor. "Yeri zamanı gelirse hapse girmekten de korkmam" diyen Kılıçdaroğlu'na Çelik, "Herkes cezaevine girince Başbakan olmuyor, Sinan Aygün de girdi ama Başbakan olmadı" diye cevap verdi.

CHP'lilerin Meclis bahçesinde yürümesi ve Kılıçdaroğlu'nun sert açıklamaları AK Parti sözcüsü Hüseyin Çelik'i kızdırdı. Parti Genel merkezinde kameralar karşısına geçen Çelik'in hedefinde CHP yönetimi ve Kılıçdaroğlu vardı:

CHP'LİLER MÜSAMEREYE GİDEN ÇOCUKLAR GİBİ...

"Bugünlerde CHP tam bir direkler arası manzarası sergiliyor. Kılıçdaroğlu'na fezleke hazırlanmış. CHP'liler tıpkı bu fezleke için müsamereye giden çocuklar gibi şendiler. CHP'liler Kuzey Kore lideri Kim Jong'un öldüğünde halkın gösterdiği tepki gibi tepki gösterdiler. Onlara da ağla dediler ağladılar. 

NEDEN ŞİMDİ KIYAMET KOPARDILAR?

Peki bu fezleke olayı neden bu kadar abartıldı? Kılıçdaroğlu ile ilgili genel başkanlığı döneminde ilk defa mı fezleke hazırlanıyor. Hayır...01-06-2011'de Bitlis Valisine hakaretten, 19-9-2011'de farkllı yerlerdeki Bitlis Valisine hakaretten, 19-11-2011'de, 13-04-2011'de Ali Bayramoğu'na hakaretten, 20-05-2011 de Kılıçdaroğlu hakkında fezleke hazırlanmıştır. Bütün bunlar için kıyamet koparmadılar da şimdi ne oldu?

CHP KENDİ İÇİNDE KAYNIYOR

Hukukçulara militan diyeceksiniz, Silivri Cezaevi önünde gidip hakeret edeceksiniz. Sonra Başbakan'ın haberi var diyeceksiniz. Başbakan'ın, İsmet Yılmaz'ın, Ömer Çelik'in, İdris Naim Şahin'in hakkında hazırlanmış fezleke var. E bunlara ne diyeceksiniz?

HER CEZAEVİNE GİREN BAŞBAKAN OLMUYOR

Bu kadar basit bir tutum içine gireceklerini asla tahmin etmezdim, CHP kendi içinde kaynıyor. Şimdi bir kahraman edasıyla ortaya çıkıyor ben asılsam da, kesilsem de diye birşeyler söylüyor. Diğer fezlekeler gibi bu da gelecek ve dokunulmazlığından dolayı diğerleri gibi TBMM'de bekletilecek, sayın Kılıçdaroğlu herkes cezaevine girince Başbakan olmuyor, Sinan Aygün de girdi ama Başbakan olmadı, iktidar muhalefet liderini cezaevine gönderecekmiş gibi bir algı oluşturmanın da bir anlamı yoktur."