BIST 10.219
DOLAR 32,23
EURO 34,68
ALTIN 2.443,23
HABER /  GÜNCEL

Castrol'den yeni ürün

Castrol, en son jenerasyon teknolojisiyle üretilmiş yeni ürünü Castrol Formula SLX LongTec’i piyasaya sundu. Ürün İlk tam sentetik motor yağı olma özelliğini de taşıyor

Abone ol

Castrol, en son jenerasyon teknolojisiyle üretilmiş yeni ürünü Castrol Formula SLX LongTec’i piyasaya sundu. Tüm yüksek performanslı benzinli ve dizel binek otomobillerde kullanıma uygun olan Formula SLX LongTec, aynı zamanda Türkiye'nin API SM spesifikasyonunu karşılayan ilk tam sentetik motor yağı olma özelliğini de taşıyor.

Formula SLX LongTec 0W/30, kullanım şekline göre yüksek performans ve üstün yakıt ekonomisi sağlıyor. Son derece yüksek akışkanlık ve kolaylıkla pompalanabilme özellikleri ile aracın ilk çalışma anında eşsiz motor koruması gerçekleştiriyor. Düzenli motor temizliği yapan Formula SLX LongTec 0W/30, uzun motor ömrü sağlıyor ve yağ değişim aralıklarını uzatıyor.

Özel olarak geliştirilmiş katık sistemine sahip ve günümüz yüksek teknoloji ihtiyaçlarını fazlasıyla karışılayan tam sentetik motor yağı Formula SLX LongTec, bu gücü sayesinde API‘nın (American Petrol Enstitüsü) çıkarmış olduğu en son spesifikasyon olan API SM’in teknik özelliklerini karşılayan Türkiye’deki ilk ürün oldu. Ürün aynı zamanda, VolksWagen, MB, BMW, Opel gibi kendi sektörünün öncüsü araç üreticilerinin en üst seviyedeki onaylarını da içeriyor.

Castrol Formula SLX Longtec ayrıca API SM teknik özellikleri sayesinde, düşük emisyon özelliği ile çevreye en az zararı veriyor ve yakıt ekonomisi sağlıyor. Tüm bunların yanısıra gelişmiş oksidasyon direnci ile aşınmaya ve tortu oluşumuna karşı daha iyi koruma gerçekleştiriyor. Formula SLX LongTec 0W/30, gösterdiği düşük sıcaklık performansı sayesinde kendi grubundaki ürünlerden daha uzun ömürlü kullanım sunuyor.

Kaynak: www.sirkethaberleri.com