BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,81
ALTIN 2.441,73
GÜNCEL

Çareyi sokağa ilan asmakta buldu! Allah'a inancı olan...

Ordu'nun Ünye ilçesinde yalnız yaşayan ve evlenmek isteyen 60 yaşındaki Ferhat Kara, çareyi sokaklara 'Allah'a inancı olan tesettürlü eş aranıyor' ilanı asmakta buldu.

30 yıl İstanbul'da çalıştıktan sonra Ünye'nin İpekyolu Mahallesi'ne 4 ay önce taşınan Ferhat Kara, eşini 8 sene önce kanserden eşini kaybetti. 3 çocuk babası Kara, İstanbul'da evlenemeyince memleketi Ünye'de evlenmek için çözümü ilan hazırlamakta buldu. Kara, sokaklarda direklere afiş yapıştırarak eş aradığını ve kriterlerini ilan ediyor.

"BU İLANLA ARADIĞIM KİŞİYİ BULACAĞIMA İNANIYORUM" Kendisinin emekli olduğunu ve yıllar sonra Ünye'ye taşındıktan sonra evlenmek için bu yola başvurduğunu söyleyen Ferhat Kara, "İstanbul'da 30 sene inşaat ustası olarak çalıştım. Sekiz yıl önce eşimi kanserden kaybettim. Ünye'de yeni bir ev alarak burada yaşamaya başladım. Çocuklarım evlenmeme karşı çıksa da evimde çamaşırlarımı yıkayamıyor, yemeğimi yapamıyorum. Şimdi Ünye'de her yere ilan yapıştırıyorum. Ben bu ilanla aradığım kişiyi bulacağıma inanıyorum" dedi.

Sitene Ekle
Etiketler