BIST 9.525
DOLAR 32,61
EURO 34,84
ALTIN 2.502,51
MAGAZİN

Evleneceksen Gel'in olay damadıydı Kaan Güvenilir Survivor'a mı katılıyor

Bir dönem Show TV ekranlarına damga vuran 'Evleneceksen Gel' programında gelin adayı Solmaz'la yaşadığı aşkla gündeme gelen Kaan Güvenilir, Survivor 2019'a katılabilmek için kolları sıvadı.

Survivor 2019'un 2 Şubatta başlayacağının açıklanmasının ardından hangi isimlerin yarışacağı da merak konusu oldu. Bu yıl Türkiye-Yunanistan konseptiyle izleyici karşısına çıkacak olan yarışmanın seçmelerine son olarak Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunuculuğunu yaptığı 'Evleneceksen Gel' adlı izdivaç programında gelin adayı Solmaz Çiros'la yaşadığı aşkla şöhreti yakalayan Kaan Güvenilir başvurdu. Kamera karşısına geçen Güvenilir, neden yarışmaya katılmak istediğini ise şu sözlerle dile getirdi;

"Sporu sevmemiz aileden geliyor. Fitness ile başladım, süper amatörde futbol oynadım. Survivor benim en büyük hedefimdir. Kendimi çok iyi ifade edebileceğimi düşünüyorum. Atışlarıma çok güveniyorum ve el becerim iyidir. Mental olarak da kendime güveniyorum Sadece aç kalmakla ilgili kendime güvenemiyorum."

Survivor'da sınırlarını zorlamak istediğini belirten Güvenilir, ardından "Yatakta değil yerde yatmak istiyorum, aç olarak yarışmak istiyorum. Kendimi sınama istiyorum açıkçası. Çok çabuk parlayabiliyorum ama hiç bir zaman adam satmam. En büyük hayalim Survivor'a sınırlarımı zorlamaya gidiyorum ama beni kim zorlayacak onu bilemiyorum." ifadelerini kullandı.

Sitene Ekle