BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,78
ALTIN 2.494,64
HABER /  DÜNYA

Cardozo belgesi G.Saray taraftarının işi mi?

Cardozo ile ilgili ortaya çıkan sahte bir belge, sosyal medyanın gücüyle bir anda yayıldı. Sözde transfer belgesinin, Galatasaraylılar taraf...

Abone ol

Cardozo ile ilgili ortaya çıkan sahte bir belge, sosyal medyanın gücüyle bir anda yayıldı. Sözde transfer belgesinin, Galatasaraylılar tarafından hazırlandığı iddia edildi.
Fenerbahçe’nin forvet hattında Moussa Sow’u yüksek bir bonservis bedeliyle elinden çıkartacağı ve sarı lacivertli ekibi Avrupa Ligi finalinden eden Benficalı Oscar Cardozo’yu renklerine katacağı iddiası camiadaki en önemli gündem durumunda.

SOSYAL MEDYADA YAYILIYOR
Bu sıcak gündemin etkisiyle de sosyal medyada transferle ilgili gerçeği yansıtmayan bir çok haber dolaşıyor. Bunlar arasına bir fotoğraf da eklendi. Oscar Cardozo’nun sözde sözleşmesi olarak iddia edilen ve oldukçaamatör bir şekilde hazırlandığı gözlerden kaçmayan kare, bir anda sosyal medyada yayılmaya başladı.

2.3 MİLYON AVRO
Cardozo’nun Net aylık ücretini; 2,3 milyon avro olarak gösteren inanılmaz belgede, orijinal TFF sözleşmesinde yer alan ve özel bilgiler içeren bir çok kısım ise haliyle yer almadı.

YİNE GALATASARAY TARAFTARI
Geçtiğimiz günlerde Real Madrid Başkanı adına Fenerbahçe’ye faks çeken Galatasaray taraftarları, TürkiyeKupasını kazanan ezeli rakiplerini kutlamıştı. Sarı Kırmızılı taraftarlar, sosyal medyayı sallayan bu mektubun ardından şimdi de Cardozo sözleşmesiyle Fenerbahçe taraftarını kızdırdı.
(İHA)