BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70

Çapkınlık peşindeyseniz bunu yapmayın!

Çapkınlık peşindeyseniz bunu yapmayın!

Çapkınlık peşindeyseniz gözlük takmayın warwick üniversitesi’nden sağlık psikoloğu june mcnicolas, bir otobüs dolusu uzağı görmeyen öğrencisini londra’nın prestijli bir gece kulübüne götürdü. gönüllülere verdiği görev açıktı: flört, flört, flört! bu 38 gönüllü, gündelik hayatlarında gözlük veya...

Çapkınlık peşindeyseniz bunu yapmayın!

Çapkınlık peşindeyseniz gözlük takmayın
Warwick Üniversitesi’nden sağlık psikoloğu June McNicolas, bir otobüs dolusu uzağı görmeyen öğrencisini Londra’nın prestijli bir gece kulübüne götürdü. Gönüllülere verdiği görev açıktı: Flört, flört, flört! Bu 38 gönüllü, gündelik hayatlarında gözlük veya kontaktlens kullandıkları için seçilmişlerdi.

Çapkınlık peşindeyseniz bunu yapmayın!

Deney için üç gruba ayrıldılar; Birinci gruptakiler normal olarak kullandıkları optik yardımcıları değiştirmediler; ikinci gruptakiler gözlüklerini lensle değiştirdiler; üçüncü gruptakiler ise lenslerini gözlükle değiştirdiler. Sonuçlar, gözlüklerini lensle değiştirenlerin yüzde 85’inin bu yüzden kendilerine güvenlerinin arttığını gösteriyordu

Çapkınlık peşindeyseniz bunu yapmayın!

Gözlük takanların durumu kötüydü: Yüzde sekseni kendini lensle olduğundan daha az çekici hissetmişti. Araştırmacı McNicolas’a göre bu sadece hayal gücü değildi. Gözlükleriniz, ne kadar son moda olsa da, vücudunuzun en çekici parçası olan gözlerinizi perdeler. Flört eden öğrencilerin başarı oranı çok şey anlatıyordu. Gözlük takanlara kıyasla lens kullananlar dört kez daha fazla öpüşüp koklaşmıştı.

Çapkınlık peşindeyseniz bunu yapmayın!

Maksimum zevk için beraber yapın
Biriyle seks yapmak, kendi başınıza yapmaktan daha güzeldir. Daha net ifade etmek gerekirse: Dört kat daha güzeldir. İskoçya’daki Paisley Üniversitesi’nden Stuart Brody ve arkadaşları, eski bir Alman araştırmasının sonuçlarını tekrar analiz ettiklerinde bu sonuca varmışlar. Bu proje için öğrenciler, gelip laboratuvarda sevişmelerini söyleyen bir gazete ilanıyla davet edildiler.