BIST 10.054
DOLAR 32,38
EURO 34,70
ALTIN 2.401,02
GÜNCEL

Cani baba kızını motosiklete bağlayıp metrelerce sürükledi

Çin'de cani baba, sözünü dinlemeyen kızını motosikletin arkasına bağlayarak yerlerde sürükledi. Vatandaşların videoya çekip polise şikayet ettiği adam tutuklandı.

Çin'de bir baba kendisin dinlemeyen 10 yaşındaki kızını dövdükten sonra motosikletin arkasına bağlayıp sürükledi. Vatandaşların durumu polise bildirmesinden sonra soyadı Wei olarak açıklanan 38 yaşındaki baba tutuklandı.

Polis çocuğu, küçük bir pazar yerinde vücudunda morluklar içinde buldu. Elde edilen video görüntülerinde babanın elindeki sopa ile yere yatırdığı kızını dövdüğü ve kimsenin kızı kurtarmak için bir şey yapmadığı görüldü. Kız hastanede tedavi altına alındı. Cani baba, kızının bir akrabalarının evinde olduğunu, kendisi onu okula getirmek için akrabasının evine gittiğini ancak kız gelmeyi kabul etmeyince onu bu şekilde cezalandırdığını söyledi.

(Ulusal yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. Türkiye'nin tanığı pek çok isim yazar kadrosunda yer almakta. Okur yorumlarının yanı sıra açık görüş köşesinden mesleki yazılara ve blog yazarlarına yer vermektedir. Açık görüşte 20'ye yakın uzman yazar olarak yer almaktadır. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 12 site yer almaktadır. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde güncel haberler ile birlikte, politika, sağlık, magazin, spor, memur ve eğitim ile son dakika haberleri yer alıyor.)

Sitene Ekle
Etiketler