BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Cani baba 7 çocuğunu vurdu

Bağcılar'da cinnet getiren baba ailesinden 9 kişiyi vurup intihar etti. Baba ile birlikte 6 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı

Abone ol

Önce 7 çocuğunu yataklarında kurşunlandı, sonra eşini ve kardeşini vurdu. Kalan son kurşunu da kendisine sıktı.

Olay saat 23.30 sıralarında Bağcılar Barbaros Mahallesi 6/3 Sokak'taki 5 katlı binanın beşinci katındaki dairede meydana geldi.

 Emniyette verilen ifadeler doğrultusunda olayın ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Zanlı Engin Sargık'ın (36), eşi Sadice Sargık (38) ile kardeşi Bayram Sargık arasında ilişki olduğundan şüphelendiği için cinayetleri işlediği iddia edildi.

Tekstil işiyle uğraştığı öğrenilen Engin Sargık, henüz öğrenilemeyen nedenle cinnet getirdi. Engin Sargık, eşi Sacide, çocukları Suzan, Salih, Sevda, Gülcan, Ercan, Erhan, Abidin ile kardeşi Bayram Sargık'ı başlarından vurdu. Engin Sargık son kurşunu da kendi başına sıktı. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, 4 kişinin cesediyle karşılaştı.

Yaralı 6 kişi de çevre hastanelere kaldırıldı. Hastalere kaldırılan yaralıların durumunun ağır olduğu öğrenildi. Sargık'ın vurduğu çocuklarının yaşlarının 16 ile 4 arasında olduğu belirtildi. Ailenin yakınları polis aracına bindirilerek ifadelerinin alınması için karakola götürüldü. Görgü tanıkları Sargık ailesinin oturduğu daireden çok sayıda silah sesi duyduklarını belirtti. Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemeleri sürüyor.

VAHŞETTEN ARDA KALANLAR İÇİN... TIKLAYIN! 

u.20121103073320.jpg
Dehşet saçan Engin Sargık

ÖLÜ SAYISI 6'YA YÜKSELDİ

Bağcılar'da baba Engin Sargık'ın cinnet geçirmesi sonucu vurduğu çocuklarından Gülcan Sargık (14) hastanede hayatını kaybetti.

Dehşet verici olayın ardından ağır yaralı olarak Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Gülcan Sargık tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Böylece ölenlerin sayısı 6'ya yükseldi. Ölenlerden diğerlerinin isimleri ise şöyle:
Çocuklar Sevda, Suzan ve Salih Sargık ile Engin Sargık'ın kardeşi Bayram Sargık.

BEYİN ÖLÜMÜ GERÇEKLEŞTİ

Olayı gerçekleştiren baba Engin Sargık'ın da beyin ölümünün gerçekleştiği öğrenildi. Diğer ağır yaralıların ise hastanedeki tedavileri devam ediyor.

ÇOCUKLAR YATAKLARINDA UYURKEN VURULMUŞ

Barbaros Mahallesi 6-2 sokakta meydana gelen olayda, Bayram Sargık ile çocuklar Suzan, Sevda ve Salih Sargık, baba Engin Sargık tarafından vurularak öldürüldü. 4 çocuk ise ağır yaralandı. Yaşanan cinnetin ardından polis ekipleriyle birlikte eve ilk giren kişi olan mahalle muhtarı Tuncay Fırat, aile reisinin çocukları yataklarında vurduğunu söyledi. Evdeki manzaranın içler acısı olduğunu söyleyen muhtar Fırat, olayı gerçekleştiren Engin Sargık’ın kendi halinde sesiz sakin biri olduğunu belirtti. 

Evin içinde gördüğü manzara karşısında şok yaşadığını ifade eden Fırat, "Eve girdiğimde herkesi vurulmuş vaziyette gördüm. Engin Sargık eşini, kardeşini ve 7 çocuğunu vurmuş. Çocuklar yatağında uyurken vurulmuş. Diğerleri de evin çeşitli yerlerinde duruyorlardı. Vurulanların hepsinin durumu çok ağırdı. Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın. Çok kötü bir manzaraydı. Allah yakınlarına sabır versin“ şeklinde konuştu.

"BİR SIKINTILARINI GÖRMEDİK"

Olay yeri Sargık ailesinin yakınlarının akınına uğradı. Basın mensuplarına tepki gösteren akrabalar, polis aracıyla karakola götürülerek ifadelerine başvuruldu. Barbaros Mahallesi Muhtarı Tuncay Fırat, gazetecilere açıklamalarda bulundu. Fırat, "2-3 yıldır mahallede oturuyorlardı. Bir sıkıntılarını görmedik. Sakin bir kişiydi" dedi. Çevre sakinleri de çok sayıda silah sesi duyduklarını ifade etti.

AYRINTILAR ORTAYA ÇIKMAYA BAŞLADI

Barbaros Mahallesi 6/2 Sokak'taki 4 katlı Ümit Apartmanı'nın en üst katında meydana gelen ve 6 kişinin hayatını kaybettiği olayla ilgili ayrıntılar, emniyette verilen ifadeler doğrultusunda ortaya çıkmaya başladı.Zanlı Engin Sargık'ın (36), eşi Sadice Sargık (38) ile kardeşi Bayram Sargık arasında ilişki olduğundan şüphelendiği için cinayetleri işlediği iddia edildi.