BIST 10.209
DOLAR 32,38
EURO 34,81
ALTIN 2.400,16
HABER /  MEDYA

Canan Karatay'ı böyle dolandırmışlar

Karatay Diyeti kitabının yazarı Canan Karatay nasıl dolandırıldığını canlı yayında anlattı.

Abone ol

İNTERNETHABER-Karatay Diyeti” ile tanınan Prof. Dr. Canan Karatay, nasıl dolandırıldığını CNN Türk'ten Cüneyt Özdemir'e anlattı. Komiser ve savcı olduğunu söyleyen iki kişinin, kendisini terör örgütüyle işbirliği yapmakla suçladığını ifade eden Karatay, o korkuyla telefonda ne söylendiyse harfiyen yerine getirdiğini söyledi. İşte Karatay'ın o ilginç dolandırılma hikayesi;

Prof. Dr. Canan Karatay, dolandırıldığını söyledi canlı yayında neler yaşadığını anlattı. Sabah çok erken saatlerde kendisine telefon geldiğini ve ilkine yetişemediğini ikincisinde ise kendisini emniyetten komiser olarak tanıtan bir isimle görüştüğünü söyleyen Karatay o anda büyük şok yaşadığını ifade etti.

TERÖR SUÇLAMASI

PKK'ya yönelik 14 ilde uygulanacak bir operasyonda kendisinden yardım istediklerini söyleyen Karatay, söylenenler karşısında şok yaşadığını ve telefondaki isme de bu nedenle itiraz edemediğini anlattı.

Toplumun terör konusunda çok hassas davrandığını ve bu dönemde gerçekten büyük korkular yaratıldığını söyleyen Karatay, "Bu ülkede terörle suçlanmak demek hayatınızın kararması anlamına gelmektedir" dedi.

SAVCI BİLE VAR

Kendisine ait cep telefonu kullanmadığı için eşinin telefon numarasını verdiklerini söyleyen Karatay, telefondaki dolandırıcıların kendilerine güven verdiğini ve bu yaşananları kimseye anlatmamalarını istediklerini söyledi. Devlete yardım etme hissiyle hareket ettiklerini ve bu sürede telefonu kapattırmadıklarını anlatan Karatay, kendisini savcı olarak tanıtan kişinin kendisini hayattan izole ettiğini ifade etti.