BIST 10.083
DOLAR 32,48
EURO 34,82
ALTIN 2.438,87
HABER /  MEDYA

Can Dündar'a bomba dövme cevabı

Gazeteci yazar Can Dündar'ın Twitter hesabından Başbakan Erdoğan'a yönelik yaptığı eleştiriye bir takipçisi Atatürk'le karşılık verdi.

Abone ol

Cumhuriyet Gazetesi yazarı Can Dündar, Twitter'da Başbakan Erdoğan'ı, genç bir futbolcunun kolunda gördüğü dövmeye yaptığı yorum üzerinden "Totaliter rejimlerde vücudun, lidere aittir. Kürtaj ya da dövme yapıp yapamayacağına, kaç çocuk yapacağına, içki ve sigara sınırına o karar verir" sözleriyle eleştirdi.

"TOTALİTER DİKTATÖR ZORLA ŞAPKA GİYDİRİR"
Can Dündar'ın bu eleştirisine bir takipçisi, Atatürk dönemine atıfta bulunarak karşılık verdi:

"Çok doğru. Mesela totaliter diktatör şapka giymediniz diye sizi hapse atar, insanın giyim kuşamına karışır ve buna devrim der."

 ERDOĞAN ELEŞTİRMİŞTİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nin açılış törenine sporcularla sohbet ederken genç bir futbolcuya "dövme" eleştirisinde bulunmuştu.

18 yaşındaki Galatasaraylı genç futbolcu Berk Yıldız'ın kolundaki dövmeyi gören Başbakan, "Bu dövmeler ne ya? Niye böyle vücuduna zarar veriyorsun?" dedi.

Sözlerini, "Yabancılara aldanmayın. İleride, Allah muhafaza, cilt kanserine varıncaya kadar yapabilir" diye sürdüren Erdoğan, Fatih Terim'i de yanına çağırarak, aynı sözleri tekrarladı.

1.20140705142103.jpg

2.20140705142120.jpg