BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,73
ALTIN 2.450,36
HABER /  MEDYA

Can Dündar vatan hainidir! Selman Öğüt yazdı

Yazar Selman Öğüt "Can Dündar vatan hainidir" sözleriyle ilgili kendisine gösterilen ağır eleştirilere köşesinde yanıt verdi.

Abone ol

Salı günü katıldığı CNN Türk'teki programda "Can Dündar vatan hainidir" diyen İstanbul Medipol Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ öğretim üyesi Selman Öğüt, gündeme oturdu. 

Yankı uyandıran sözler sonrası Ögüt, sosyal medyada hedef tahtasına konuldu. Herkesin konuştuğu isim eleştirilere bugün İnternethaber.com sitesindeki köşesinde yanıt verdi.

Yazısının girişinde "Tekrar söylüyorum! Üstüne basarak tekrar ediyorum! Can Dündar bir vatan hainidir!" ifadelerini kullanan Öğüt, Fethullah Gülen örneğinden yola çıkarak devam ediyor. Gülen'in hakkında kesinleşmiş yargı kararı olmadığı halde kendisine vatan haini dendiğine işaret eden yazar, sözü Can Dündar'a getiriyor.

ACABA CAN DÜNDAR'DAN BEKLENTİSİ Mİ VAR BİRİLERİNİN?

(...)Can Dündar’a gelince durum niye değişiyor birilerine göre. Can Dündar Genel Yayın Yönetmeni olduğu Cumhuriyet Gazetesi’nde MİT Tırlarının durdurulması görüntülerini yayınladı. Amaç Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni terör örgütlerine yardım eden bir devlet olarak göstermekti. Bu sayede ülkemizin ilk seçilmiş Cumhurbaşkanı olan Tayyip Erdoğan Uluslararası Ceza Mahkemesi’nde savaş suçu işlediği iddiası ile yargılattırılacaktı. Devletimize ve devlet başkanımıza yöneltilmiş en büyük kumpaslardan birinin genel yayın yönetmeni Can Dündar bu yüzden vatan hainidir.

Bu gerçek birilerini niye rahatsız ediyor? Acaba Can Dündar’dan beklentisi mi var birilerinin? Umut ettkleri birşeyler mi var? Can Dündar’ın bir gün Nazım Hikmet gibi olacağını mı düşünüyorlar? İade-i itibar hayaleri mi kuruyorlar?

MİT TIR'larının durdurulması davasında rekor hapis istemi

MİT TIRları kumpasından FETÖ Emniyet imamı Kozanlı Ömer çıktı