BIST 10.644
DOLAR 32,22
EURO 35,04
ALTIN 2.503,92
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

'Çalış' diyen babasını hastanelik etti

Bursa'da bir genç, "Neden çalışmıyorsun?" diyen babasının kafasını taşla yaralayarak, hastanelik etti.

Abone ol

Merkez Osmangazi ilçesi Fatih Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre akşam eve dönen oğluna, "Neden çalışmıyorsun?" diyen Halil T., 20 yaşındaki T.T.'nin tepkisi ile karşılaştı.

Babası ile bir süre tartışan genç, çalışmak istemediğini söyledi. Ancak yaşanan tartışma büyüyünce T.T., eline aldığı taşı babası Halil T.'nin kafasına attı.

Kafası yarılan Halil T., olay yerine gelen ambulansla Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Başına dikiş atılan ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen Halil T., acil servisteki tedavisinin ardından taburcu oldu.

Taburcu olduktan sonra hastane önünde oturan Halil T., oğluna sitem etti. Hayatta tek varlığının ailesi olduğunu ifade eden Halil T., 20 yaşındaki oğlundan şikayetçi olacağını söyledi.

'BİR HAFTADIR EVDE TÜP BOŞ'

Halil T., "Oğlumun bir mesleği yok. Oradan buradan cep telefonu çalıp satıyor. Bir haftadır evde tüpümüz boş. Yemek yapamıyoruz. Ama bu akşam oğlumu yanıma alıp ona nasihat vermeye çalıştım. Kendisine tüpün boş olduğunu söyledim. En azından eve bir paket makarna getirmesini istedim. Ben 25 yıldır çalışıyorum. Ama evin en büyüğü olan oğlum, nasihatlerime dayanamadı ve kocaman bir taş alarak kafamı kırdı" dedi.

Bursa'daki mahkeme kararlarına da isyan eden baba Halil T., oğlunun daha önce bazı suçlardan gözaltına alındığını ancak daha sonradan serbest bırakıldığını söyledi. Halil T., oğlunu serbest bırakan mahkemelere kızdığını ifade ederek çocuğunun can alacak duruma geldiğini söyledi.

Hastanede tedavisi yapılan Halil T., daha sonra karakola giderek kayıplara karışan oğlu hakkında şikayetçi olacağını belirtti. Polis ise babasını yaralayarak evden kaçan T.T.'yi bulmak için çalışma başlattı.