BIST 10.083
DOLAR 32,45
EURO 34,78
ALTIN 2.438,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Büyükşehir'den ücretsiz çorba hizmeti

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı ücretsiz çorba uygulaması her kesimden büyük ilgi görüyor.

Abone ol

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı ücretsiz çorba uygulaması büyük ilgi görüyor. Uygulama kapsamında her sabah 500 bardak çorba dağıtılıyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyette bulunan BEF'in Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi karşısında başlatmış olduğu 'her sabah ücretsiz sıcak çorba' uygulaması öğrenciler kadar, hasta yakınlarını da memnun ediyor.

Her sabah 07.30'da başlayan uygulama sayesinde derslerine yetişmek amacıyla kahvaltı yapamadan erken saatlerde evlerinden çıkan öğrenciler sıcak bir bardak sıcak çorba içme imkanı buluyor.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan BEF Genel Koordinatörü Refik Tuzcuoğlu, özellikle öğrenciler ve şehir dışından gelen hasta yakınlarının uygulamadan çok memnun olduklarını belirterek "Her sabah 7.30'da başlayan ikram, çorba bitene kadar devam ediyor. Bekar olmaları nedeniyle sabahları kahvaltı yapma imkanı bulamayan öğrencilerimiz, belediyemizin uygulaması sayesinde sıcak bir bardak çorba içme imkanı buluyor. Büyükşehir Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Uygulamadan oldukça memnun olduğunu ifade eden öğrenciler de ücretsiz çorba uygulamasına verdiği destekten dolayı Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'ye teşekkür ettiklerini belirterek "Derslerimiz çok erken başlıyor. Bu nedenle kahvaltı yapma imkanı bulamıyoruz. Her sabah buradan çorba içiyoruz. İkram edilen çorbanın zaman zaman değişmesi de ayrı bir güzellik. Çorbanın tadı da gerçekten çok harika" ifadelerini kullandı.