BIST 10.740
DOLAR 32,21
EURO 35,00
ALTIN 2.515,47
HABER /  GÜNCEL

Büyüklerin Ocak savaşı başlıyor

Türkiye'de birinci transfer sezonu dün akşam saatleri itibariyle kapandı. Fakat Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş bir yıldız için birbirine girecek.

Abone ol

Futbolda transfer dönemi sona ererken, özellikle büyük kulüplerimiz şimdiden ara transfer çalışmalarına başladılar. Savunmalarında sıkıntı yaşayan F.Bahçe, G.Saray ve Beşiktaş'ın gözünün Tolga Seyhan'da olduğu öğrenildi. Sezon başında Trabzonspor'dan Lucescu'nun takımı Shakhtar Donetsk'e transfer olan Tolga için başta Fenerbahçe olmak üzere Beşiktaş ve Galatasaray'ın da nabız yokladığı ifade edildi.

İspanya'yı Çok İstiyor

Ukrayna'da aradığını bulamadığı belirtilen Tolga'nın da yeniden Türkiye'ye dönmeye sıcak bakması, üç büyükleri harekete geçirdi. Danimarka ve Ukrayna maçları için Milli Takım kampındaki Tolga'nın yakın arkadaşlarına "Ukrayna liginin çok üzerinde bir yıldızım. Hedefim İspanya veya İngiltere. Eğer bu liglerden birine gidemezsem, Türkiye'de hedefleri çok büyük olan bir takıma dönebilirim" dediği öğrenildi.

Tolga Seyhan'ın Süper Lig Karnesi

17 Ocak 1977'de doğdu. 2001-02 sezonunun devre arasında Ç.Dardanel'den Malatyaspor'a geldi. Daha sonra Trabzonspor'a geçti. Bu sezon başında Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımına transfer oldu. 15 kez A Milli, 1 kez A2 Milli, 2 kez Ümit Milli oldu. A Milli formayla 2 gol kaydetti.