BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47

Büyük usta lie yapılan son röportaj

Büyük usta lie yapılan son röportaj

Röportaj: özgür yicikemal sunal ne cem özer’e ne beyaz’a, ne okan’a çıktı. gazeteleri, dergileri hatim etseniz, iki cümlesini zor ayıklarsınız. çocukluğu da, tiyatroculuğu da medya ordusuna rağmen ıskalanmıştır. ama sevgili okurlar, yine iyisiniz… zor ulaşılan kemal sunal’la zor konuşulan konuları...

Büyük usta lie yapılan son röportaj

RÖPORTAJ: ÖZGÜR YİCİ

Kemal Sunal ne Cem Özer’e ne Beyaz’a, ne Okan’a çıktı. Gazeteleri, dergileri hatim etseniz, iki cümlesini zor ayıklarsınız. Çocukluğu da, tiyatroculuğu da medya ordusuna rağmen ıskalanmıştır. Ama sevgili okurlar, yine iyisiniz… Zor ulaşılan Kemal Sunal’la zor konuşulan konuları konuştum. Benim için küçük ama insanlık için büyük bir adım!

Büyük usta lie yapılan son röportaj

Kemal Sunal’ın filmlerinin tekrar gösterildiği anlar, Türkiye’de “tüm çocuklukların yeniden vizyona girdiği” anlardır. Ya da ben öyle hissediyorum. Çocukken arsadaki maçlardan feragat etmemi sağlayan tek şey onun filmleriydi. Hababam Sınıfı’nın video kasetlerini almış, aynı sahnelerde aynı çocuk kahkahalarımı atmıştım. Hala evimde “Korkusuz Korkak” adlı filmin video kaseti var. Bilmiyorum, komik geliyor işte, sıcak falan. Of yaa, edebiyat parçalayıp güzel cümleler kurmaya çalışan çağdaş olma derdindeki gazetecilere döndüm. Bu durumdan da rahatsızım. Kemal Sunal var ya; babadır. Süper komiktir. Her ifadesi, aklı yarımlığını yansıtışı, yürüyüşü, eti, sütü, yünü of yani. Adam fenomen kardeşim. 82 film yapmış, 81 tanesi vizyonlarda yüzbininci reytinglerini kırıyor, sonuncusu Propaganda ise gösterildiği sezonun en çok gişe yapan filmi.

Büyük usta lie yapılan son röportaj

Var ya, salağım ben aslında. Onun filmlerine ayırdığım zamanı derslerime ayırsaydım beş master yapar, üç konçerto besteler, Spielberg’le ortak kurduğum şirkette Jurassic Park III’ün senaryosunu yazardım ve de daha çok para kazanırdım. Hiçbir kanal bana “aferin, acayip seyrettin, sayende reytingleri kütürdettik, al şu para da senin” demedi.

Büyük usta lie yapılan son röportaj

Değiş tonton…

Kemal Sunal bir eve giriyor. Çok zengin bir ev. Evde bir papağan var. Konuşmaya başlıyor. Bizimki etrafına bakınıyor, şaşkın; “Kim o, kim konuşuyor?” diyor. Kuş “ben konuşuyorum, buradayım” diye üsteliyor. Nihayetinde kuşu keşfeden Şaban yanına gidip özür diliyor: “Kusura bakma abi, ben seni kuş sanmıştım”
Ne oluyor? Primitif şahsım, kahkahalarla gülüyor…
Hanginiz “Kop da Gel Şaban”daki “şiki şiki ba ba” sahnesini bilmez ki?
“Eşşoleşşek” Kemal Sunal’ın ağzında hakaret olmaktan çıkmadı mı?
Kemal Sunal’ın filminin gösterileceği kanal o gece RTÜK kurbanı olursa…
Alper Tunga öldü mü?
Esiz acun kaldı mı?