BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Büyük ihale başladı

Beşiktaş’ın yapımına devam edilen Vodafone Arena Stadı’nın kaba inşaatı için yapılan ihale bugün öğle saatlerinde başladı. <br/>Beşiktaş Aka...

Abone ol

Beşiktaş’ın yapımına devam edilen Vodafone Arena Stadı’nın kaba inşaatı için yapılan ihale bugün öğle saatlerinde başladı.
Beşiktaş Akaretler kulüp binasında gerçekleştirilen Vodafone Arena Stadı’nın kaba inşaatı ihalesine, Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi ve dört firma yetkilisi katıldı.
İhale öncesinde açıklamalarda bulunan Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Bugün burada Beşiktaş’ın yenilecek olan stadının kaba inşaatının işçiliği ile ilgili ihale olacak. İhaleye katılan 8 firma var. Teklif veren 4 firma var. Görüldüğü üzere biz Vodafone Arena Stadı’nı yapmak için hızlı bir şekilde hareket ediyoruz. Bugünkü ihale de bunun bir parçası" dedi.
Basın mensuplarının, "İhale sonucu bugün belli olacak mı?" sorusu üzerine Çebi, "Bu işin başlangıcı. İhale bu bugün de bitebilir yarın da bitebilir" şeklinde cevap verdi.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın "Vodafone Arena Stadı’nın yapımı Ağustos 2014 tamamlanacak" sözlerinin hatırlatılması üzerine ise Çebi, "Muhakkak bir hedefimiz var. Başkanın koymuş olduğu hedef her yönetim kurulu üyesinin hedefidir" diye konuştu.
(İHA)