BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,04
ALTIN 2.498,24
HABER /  GÜNCEL

Bursaspor'dan sürpriz transfer atağı

UEFA Avrupa Ligi'ne iyi başlamak isteyen Bursaspor'un teklif götürdüğü iddia edilen yıldız oyuncunun ismi camiada heyecan uyandırdı.

Abone ol

Yeni sezonda yıldız futbolcu transfer ederek, UEFA Avrupa Ligi'ne iyi başlamak isteyen Bursaspor'un Miroslav Klose'ye teklif götürdüğü ileri sürüldü.

İngiltere'nin evertonrumours.co.uk sitesi, Yeşil-beyazlı kulübün Alman golcü Miroslav Klose ile ilgilendiğini iddia etti. Klose ismi Bursaspor camiasında ise büyük bir yankı uyandırdı. Site, Bayern Münih ile sözleşmesi sona eren 32 yaşındaki dünya yıldızı için Everton'un da teklifte bulunduğunu yazdı. Geçtiğimiz sezon 27 maçta forma giyen Miroslav Klose, 6 gol atarak 3 asist yaptı.

EDU DA GÜNDEMDE

Öte yandan Başkan İbrahim Yazıcı'nın Glasgow Rangers'tan üçüncü oyuncu Maurice Edu'yu transfer etmek için temasa geçtiği iddia edildi. ABD'li orta saha oyuncusu ile yakından ilgilenen yeşil beyazlıların, 25 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmak için girişimde bulunduğu öğrenildi. 2006 yılında Amerika'nın en değerli 5 oyuncusundan biri seçilen Edu, Şampiyonlar Ligi grup maçlarında Bursaspor'a karşı forma iki kez giymişti.

TURGAY BAHADIR: "BURSA'DA MUTLUYUM"

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in "Mutlaka alacağız" diyerek alınmasını istediği Turgay Bahadır'ın gönlünün Bursaspor'da olduğu öğrenildi. Bursaspor'un kendisini için yerinin çok ayrı olduğunu söyleyen Turgay, "Bu sezon fazla oynayamasam da, kulübümden ve camiamdan memnunum. Ertuğrul Hocam ile konuştum. Benim takımda kalmamı istediğini söyledi. Zaten ben de Bursa'da mutluyum. Beni bırakmadıkları sürece Bursaspor'un formasını giymekten gurur duyarım. Çünkü beni isteyen bir hocam, yönetimim ve taraftarım
var. Bu da bana yeter" dedi.