BIST 10.644
DOLAR 32,19
EURO 35,12
ALTIN 2.520,18
HABER /  GÜNCEL

Bursaspordan Fenere 20:45 mesajı

Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu 'Fenerbahçe’nin hevesi kursağında kalacak' dedi.

Abone ol

Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan, “Fenerbahçe’nin hevesi kursağında kalacak. 21.45’te şampiyonluk turunu atıp bu sezon yazdığımız destana son noktayı koyacağız” diye konuştu!

Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan, kamuoyunda F.Bahçe’nin şampiyon ilan edilmesine tepki gösterdi. Ligin henüz bitmediğinin altını çizen Mestan, “Fenerbahçe’nin hevesi kursağında kalacak. 21.45’te şampiyonluk turunu biz atacağız” dedi. Bursaspor’un 3 büyüklerin çok altında bir bütçeyle bu yıl inanılmazı başardığını söyleyen Mestan, “Geçen sezon Beşiktaş 71 puanla şampiyon oldu. Ligin bitmesine 1 hafta kala 72 puanımız var ve bunun hangi imkanlarla yapıldığını herkes biliyor. Bu kolay bir iş değil. Bunun adı destan. İnşallah pazar günü şampiyonluğa ulaşıp bu sezon yazdığımız destana son noktayı koyacağız” diye konuştu.

Sezonun geneline bakıldığında şampiyonluğu hak eden tarafın kendileri olduğunun altını çizen Mestan, “Bursaspor lige kalite getirdi.Milli Takım’a 4 oyuncu veren bir Anadolu takımı olarak Türk futbolunun gururu haline geldik. Bursaspor’un bu başarısı tüm Anadolu takımlarına cesaret verdi. İnşallah 26 sezondur süren Anadolu’nun şampiyonluk özlemine de pazar günü son vereceğiz” diyerek sözlerini bitirdi.